Νέες χειροποίητες πίτες από τα everest, σχεδόν σαν… της μαμάς σου!

Το άρωμα και η γεύση της αυθεντικής φέτας, του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και της αρωματικής κρέμας έρχονται τώρα στα everest σε 3 νέες, απολαυστικές πίτες!

Η Χειροποίητη Τυρόπιτα ταψιού και η Χειροποίητη Σπανακόπιτα ταψιού με φέτα ΠΟΠ και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και η Αυθεντική Μπουγάτσα Κωνσταντινούπολης με κρέμα και τραγανό φύλλο αέρος, είναι σπιτικές συνταγές που φτιάχνονται από τα πιο αγνά υλικά με τον πιο παραδοσιακό τρόπο. Σχεδόν όπως τις φτιάχνει η μαμά!

Ελάτε σε ένα κατάστημα everest, δοκιμάστε τώρα τις νέες χειροποίητες πίτες μας και εμείς σας κάνουμε δώρο τον καφέ της επιλογής σας ή ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι εντελώς δωρεάν!!Λεπτομέρειες προσφοράς: Με την αγορά Χειροποίητης τυρόπιτας ταψιού με ΦΕΤΑ ΠΟΠ ή Χειροποίητης σπανακόπιτας ταψιού με ΦΕΤΑ ΠΟΠ ή Μπουγάτσας Κωνσταντινούπολης ή Τυρόπιτας με Philadelphia στα everest, σας κερνάμε έναν καφέ της επιλογής σας σε Single ή Regular μέγεθος (εκτός freddoccino) ή ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι σε Regular μέγεθος. Η προσφορά ισχύει ως την 8/3/2019 στα καταστήματα everest με την ειδική σήμανση, καθημερινά από τις 6πμ έως τις 7μμ. Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές on line ή take away ή delivery για αγορές από τα καταστήματα εντός ΣΕΑ, αεροδρομίων και πλοίων και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή ειδικές τιμές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ