Νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι: Χρήματα για αγορά οικοπέδου είχε δώσει η μητέρα της Καρολάιν – Στο όνομα του πιλότου το συμβόλαιο

νέες-αποκαλύψεις-για-το-ζευγάρι-χρήμα-1234945

Διαφωνίες και για οικονομικά ζητήματα φαίνεται να είχε η άτυχη Καρολάιν με τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στο Πικέρμι για να χτίσει το δικό του σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, η μητέρα της Καρολάιν ήταν αυτή που έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της για την αγορά του οικοπέδου.

Το οικόπεδο κόστισε περίπου 55.000 ευρώ. Το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού, μέσω εταιρίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Καρολάιν και ο πιλότος είχαν πάρει δάνειο ύψους 160.000 ευρώ και έμενε να βρουν το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T- Live, το οικόπεδο που αγοράστηκε γράφτηκε στο όνομα του πιλότου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά.

Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας. Ενδεχομένως και σήμερα η Εισαγγελία Ανηλίκων να αποφασίσει σε ποιο από τα δύο περιβάλλοντα θα μείνει το ενός έτους κοριτσάκι, του οποίου η ζωή άλλαξε μια για πάντα, όταν ο πατέρας της δολοφόνησε την 20χρονη μητέρα της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου.

Οι οικογένειες των δύο πλευρών διεκδικούν την επιμέλεια του μωρού. Ειδικότερα, η οικογένεια της Καρολάιν ζητά την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ενώ η οικογένεια του πιλότου ζητά συνεπιμέλεια (δηλαδή να μένει το παιδί έξι μήνες στην Αλόννησο κι έξι μήνες στην Αθήνα).

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τελευταία φορά που μίλησαν η μητέρα της Καρολάιν και η μητέρα του πιλότου ήταν προχτές το βράδυ. «Συμφώνησαν ότι διαφωνούν» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Την ίδια ώρα, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία ε.α, Α. Κασιμάτης, εκτίμησε σήμερα, μιλώντας στο ΟΡΕΝ, ότι δε θεωρεί καλό να μεγαλώσει το παιδί με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου.

«Δε με απασχολεί τόσο το πώς θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει» είπε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά: Τι λέει ο πιλότος μέσα από τη φυλακή

Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και δηλώνει μετανιωμένος, προσπαθώντας να πείσει ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προμελετημένη και πως ό,τι έκανε από το έγκλημα κι έπειτα, ήταν για να μην αφήσει την κόρη του χωρίς γονείς.

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου κι έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική» είναι τα λόγια του πιλότου αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook