Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Βαλυράκη: Απόπειρα δωροδοκίας του μάρτυρα κλειδί – Τι αποκάλυψε ο κουνιάδος του

νέες-αποκαλύψεις-για-την-υπόθεση-βαλυ-243814

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης προσπάθησε να πείσει την Μίνα Παπαθεοδώρου ότι ο θάνατος του συζύγου της ήταν ατύχημα», δήλωσε ο κουνιάδος του

Σημαντικές εξελίξεις σε δύο παράλληλα μέτωπα καταγράφονται στην πολύκροτη υπόθεση Βαλυράκη, καθώς αφενός η οικογένεια του αείμνηστου Χανιώτη πολιτικού κέρδισε την προσφυγή εναντίον του εισαγγελέα κ. Δημήτρη Προκοπίου, που είχε θέσει τον φάκελο «Βαλυράκη» στο αρχείο, για παράβαση καθήκοντος, ενώ αφετέρου ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η υπόθεση πηγαίνει σε τακτική δικάσιμο.

Μάλιστα, οι δικηγόροι της οικογένειας τού πρώην υπουργού και βουλευτή, στις τάξεις των οποίων ανήκουν πλέον, πέραν των κ.κ. Παπαδάκη και Φωτάκη, και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατέθεσαν νέα στοιχεία στο πλαίσιο της ανάκρισης, κάνοντας λόγο για αναξιόπιστους μάρτυρες που επιχείρησαν, χωρίς επιτυχία, να διαστρεβλώσουν τα πραγματικά γεγονότα.

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπει μια καταγγελία κόλαφος, την οποία έκανε ο Θανάσης Παπαθεοδώρου, κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αν και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα δεν θα δεχόταν χρήματα για να αλλάξει την κατάθεση του» επισήμανε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Στη συνέχεια ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κάλεσε την Μίνα Παπαθεοδώρου στο γραφείο του και εκεί προσπάθησαν να την πείσουν ότι ο θάνατος του συζύγου της ήταν ατύχημα.

«Αυτό συνέβη μετά την μήνυση που καταθέσαμε κατά του εισαγγελέα Προκοπίου ο οποίος είχε βάλει την υπόθεση στο αρχείο ,πρόσθεσε ο κ. Παπαθεοδώρου. Όλο αυτό το οργάνωσε σύμβουλος του υπουργού δικαιοσύνης ο οποίος έχει συγγενική σχέση με τον κ. Προκοπίου” τόνισε.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook