Νέες αποκαλύψεις για την απόπειρα αυτοκτονίας – Τι λένε οι συμμαθητές του παιδιού | Video

νέες-αποκαλύψεις-για-την-απόπειρα-αυτ-769077

Σοκαρισμένοι είναι οι μαθητές και οι καθηγητές του 3ου Γυμνάσιο Αργυρούπολης μετά τη δημοσιοποίηση της απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε μαθητής της τρίτης τάξης του γυμνασίου, ο οποίος φέρεται να δεχόταν bullying από τους συμμαθητές του.

O μαθητής της τρίτης τάξης γυμνασίου, προσπάθησε την Κυριακή να αυτοκτονήσει περνώντας στον λαιμό του μία ζώνη. Σύμφωνα με τους συμμαθητές του, το παιδί εντόπισε ο θείος του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αμέσως ειδοποίησε τους γονείς του.

Το θέμα γνωστοποιήθηκε από τον πατέρα του άτυχου Νικόλα, που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον 15χρονο. Ο Νικόλας ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού και μάλιστα στο σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του κατονόμαζε έξι συμμαθητές του.

«Ήταν ευαίσθητος και κλεισμένος στον εαυτό του», λένε οι συμμαθητές του

Η διευθύντρια του σχολείου φοβάται μήπως πίσω από το νέο περιστατικό βρίσκεται η ίδια ομάδα που εκφόβιζε και τον 15χρονο.

Η ίδια ενημέρωσε τον εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος διέταξε το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για το περιστατικό.

Συμμαθητές του 15χρονου υποστηρίζουν πως και αυτό το παιδί ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού. «Ήταν ευαίσθητος και κλεισμένος στον εαυτό του», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και ο δήμαρχος Αργυρούπολης. Όπως είπε δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook