Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο: Τι κρύβουν οι 47 κλήσεις του Ροδίτη

νέες-αποκαλύψεις-για-τη-δολοφονία-της-803351

Η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο συνεχίζει να συγκλονίζει καθώς νέα στοιχεία και τις αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το παρελθόν των κατηγορουμένων και τις κινήσεις τους πριν και μετά το έγκλημα.

Εδικότερα, όπως μεταδίδει το Star, από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος από τη Ρόδο, προκύπτει ότι από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Παράλληλα, σε προφορική ενημέρωση (που συνοδεύεται από απτά στοιχεία, τα οποία θα δοθούν και επισήμως τις προσεχείς ημέρες) δικηγόρος της Ρόδου προέβη χθες στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου σχετικά με το περιεχόμενο ενός μηνύματος sms που του απέστειλε την επομένη της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας, ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη.

Ο δικηγόρος, που από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησαν οι προσαγωγές στην υπόθεση είχε επιλέξει να απέχει από αυτήν, είχε λάβει γραπτό μήνυμα από τον πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου, με το οποίο του ζητούσε να συναντηθούν και με τον αδελφό του, για την διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων…

Οι κλήσεις των κατηγορουμένων

Όπως αποκαλύφτηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων, ο Ροδίτης -από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του – πραγματοποίησε συνολικά 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

Μαρτυρία-φωτιά για τον Ροδίτη

Στο μεταξύ συγκλονίζει μαρτυρία για τη δράση του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Φίλος του 21χρονου κατηγορούμενου απεκάλυψε ότι η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Το «ορφανό» DNA

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες είχε δει το φως η πληροφορία ότι στα πράγματα του σπιτιού είχε βρεθεί ορφανό DNA. Γεννητικό υλικό δηλαδή που ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο και όχι σε κάποιον από τους δύο κατηγορούμενους.

Κάτι, που αυτομάτως δημιούργησε υποψίες ότι το μοιραίο βράδυ μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος στο σπίτι που ξεκίνησε το φονικό. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στο Star κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά.

«Ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ωστόσο, DNA και κηλίδες αίματος που ανήκουν στην φοιτήτρια υπάρχουν σε πολλά σημεία, σε τοίχους και στο κρεβάτι όπου φέρεται να δέχθηκε τα χτυπήματα.

Πηγή: news247.gr/Star

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook