Νεαρός παντρεύτηκε τον κολλητό του για να κάνουν γαμήλιο γλέντι με 150 φίλους

νεαρός-παντρεύτηκε-τον-κολλητό-του-γι-1137308

Αυτός ο γάμος έχει διχάσει για τα καλά το παγκόσμιο κοινό, καθώς άλλοι τον θεωρούν «δαιμόνια ιδέα» και άλλοι απλή ανοησία που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Δυο φίλοι από το σχολείο παντρεύτηκαν λοιπόν, «επισήμως», όπως ισχυρίζεται η «Daily Telegraph», ώστε να παρακάμψουν τα περιοριστικά μέτρα και να κάνουν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι με όλους τους φίλους τους.

Η τελετή τελέστηκε στην πίσω αυλή μιας αίθουσας γάμων στο Σίδνεϊ στις 12 Νοεμβρίου. Όπως δήλωσαν οι φίλοι τους στην αυστραλιανή ιστοσελίδα Brown Cardigan, οι δύο νέοι αντάλλαξαν όρκους ώστε να μπορούν να παραθέσουν το πάρτι των 150 ατόμων.

Είχαν μόλις αποφοιτήσει από ακριβό ιδιωτικό σχολείο του Σίδνεϊ, δεν θα προλάβαιναν ωστόσο να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Γιατί το έμαθαν οι γονείς τους και επέστρεψαν άρον-άρον από τις διακοπές τους, όταν είδαν τη φωτογραφία τους να κυκλοφορεί online. Ο πατέρας ενός εκ των δύο αγοριών, γιατρός στο επάγγελμα, χάλασε τα σχέδια για το πάρτι.

Όπως δήλωσε στην «Daily Mail», ήταν μια «χαζή εφηβική ιδέα» και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανονικός γάμος. Παρά μια τελετή που τηρήθηκαν ωστόσο όλα τα γαμήλια πρωτόκολλα.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ωστόσο, οι δύο κοστουμαρισμένοι φίλοι κρατιούνται χέρι-χέρι και έχουν στα χέρια τους τα επίσημα πιστοποιητικά του γάμου τους.

Ο σοκαρισμένος πατέρας δήλωσε πως ο γιος του είχε προσλάβει ακόμα και ιδιωτική ασφάλεια, ώστε να εξασφαλίσει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

«Σταματήσαμε το προγραμματισμένο ιδιωτικό πάρτι μόλις το μάθαμε και, ευτυχώς, κανείς δεν διέτρεξε κίνδυνο», είπε στην «Daily Telegraph», «ο γιος μας απολογήθηκε στην οικογένειά μας, αλλά και στις άλλες οικογένειες που ενεπλάκησαν. Του ξεκαθαρίσαμε πόσο σημαντική είναι η συμμόρφωση με τα περιοριστικά μέτρα του κορονοϊού».

Φίλος του «ζεύγους» ξεκαθάρισε πως «δεν ήταν κανέναν τρόπο ρομαντικό» το πράγμα, θέλησαν απλώς μια καλή δικαιολογία για να υπερπηδήσουν τους περιορισμούς. «Το πρόβλημα ήταν τα κοινωνικά μέσα, καθώς διέρρευσε η διεύθυνσή τους».

Σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα της Αυστραλίας, οι υπαίθριες συγκεντρώσεις περιορίζονται πια στους 30 ανθρώπους, σε γάμους ωστόσο επιτρέπονται ακόμα και 150 καλεσμένοι…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook