Νεαρός με μαχαίρι σκόρπισε τον τρόμο στο Σίδνεϊ – Μαχαίρωσε μια γυναίκα | Photos + Video

νεαρός-με-μαχαίρι-σκόρπισε-τον-τρόμο-σ-906941

Πανικός και τρόμος στους δρόμους του Σίδνεϊ, όταν νεαρός άνδρας που κρατούσε στα χέρια του μαχαίρι, άρχισε να επιτίθεται σε περαστικούς σε πολυσύχναστο δρόμο της αυστραλιανής μεγαλούπολης. Ο δράστης συνελήφθη αφού τραυμάτισε μια γυναίκα.

Οι εικόνες πανικού που εκτυλίχθηκαν στο Σίδνεϊ κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου μέσω των socialmedia. Ο νεαρός άνδρας, με τη μπλούζα και τα χέρια του ματωμένα, κρατά μαχαίρι και τρέχει, προκαλεί την αστυνομία, πηδά πάνω σε αυτοκίνητα σε κατάσταση αμόκ.

Ο Άντριαν Παπαγιάννης, που εκείνη την ώρα έφευγε από το γραφείο του (σ.σ. η επίθεση έγινε μεσημέρι Αυστραλίας), δήλωσε στο news.com.au πως άκουσε κόσμο να φωνάζει πως υπήρχε ένας άνδρας με μαχαίρι. Κόσμος είχε μπει σε μαγαζιά και είχε ταμπουρωθεί τρομοκρατημένος. Μια μητέρα σε κατάσταση πανικού έκλαιγε, με το μωρό της στην αγκαλιά της.

Μόλις έφτασε η αστυνομία άρχισε να κυνηγά τον νεαρό. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο δράστης προσπάθησε να μαχαιρώσει πολλούς ανθρώπους. Χτύπησε με το μαχαίρι μια γυναίκα στην πλάτη. Η τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σε videoπου δημοσίευσε το δίκτυο 7 News ο νεαρός με το μαχαίρι στα χέρια ακούγεται να φωνάζει «Αλλάχ Ακμπάρ» (σ.σ. Ο Θεός είναι μεγάλος) καθώς πηδά στο καπό μιας Mercedes. Εκείνη την ώρα και ενώ το αυτοκίνητο φεύγει και τον ρίχνει στο έδαφος, ένας άνδρας με καρέκλα στα χέρια προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει.

Ο νεαρός, πάντα σε κατάσταση αμόκ, φώναζε στους αστυνομικούς και τους προκαλούσε λέγοντας «πυροβολήστε με στο γ… το πρόσωπο».

Κόσμος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει βάζοντας του ένα καφάσι (!) στο κεφάλι και κρατώντας το σώμα του με καρέκλες στο έδαφος!

Ο νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία. Το κίνητρό του δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Πηγή: newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook