Νεαρός Κρητικός έκλεψε αγροτικό για τα πανάκριβα εργαλεία – Συνελήφθη από τις αρχές

νεαρός-κρητικός-έκλεψε-αγροτικό-για-τ-1546320
Φωτογραφία αρχείου

Στην σύλληψη ενός 33χρονου άνδρα από το Ρέθυμνο προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο οποίος την Κυριακή 16 Οκτωβρίου έκλεψε αγροτικό αυτοκίνητο και εργαλεία που αυτό περιείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αφού πήρε τα εργαλεία μεγάλης αξίας από το παλιό αυτοκίνητο, το παράτησε στην περιοχή Τρία Μοναστήρια και εξαφανίστηκε. Αφού ταυτοποιήθηκε λίγες ώρες μετά, συνελήφθη την Δευτέρα, στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

 Συνελήφθη, χθες (17.10.2022) το βράδυ, στην Ιεράπετρα ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, την 16.10.2022 το βράδυ άγνωστος δράστης αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, από το εν λόγω όχημα είχαν αφαιρεθεί διάφορα εργαλεία συνολικής χρηματικής αξίας 4.500 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την παραπάνω κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας χθες το βράδυ στην Ιεράπετρα, κατόπιν ενημέρωσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook