Νεαρός έκανε ψώνια δεκάδων χιλιάδων ευρώ με κάρτα… νεκρής γυναίκας

νεαρός-έκανε-ψώνια-δεκάδων-χιλιάδων-ε-925975

Ζωή και κότα περνούσε επί δυόμισι μήνες ένας νεαρός χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα μιας γυναίκας που έχει αποβιώσει, με την οποία έκανε αναλήψεις, συναλλαγές και ηλεκτρονικές αγορές ύψους 51.489 ευρώ στην Πάτρα! Η… καλοπέρασή του τελείωσε όταν ο νόμιμος κληρονόμος της θανούσης αντιλήφθηκε ότι γινόταν… αφαίμαξη στις καταθέσεις της.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών, κάποιος χρησιμοποιούσε την επίμαχη τραπεζική κάρτα από τις 31 Αυγούστου ως τις 18 Νοεμβρίου κάνοντας συνεχείς αγορές. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ψηφιακή ανάλυση των δεδομένων των συναλλαγών και μετά από μεθοδική έρευνα κατέληξαν ότι αυτός που τις έκανε ήταν ένας 21χρονος Έλληνας από την περιοχή της Χαλανδρίτσας.

Αμέσως έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου κατέσχεσαν «ζεστά» μετρητά ύψους 18.750 ευρώ, την κάρτα, καθώς και ένα πολυτελές κινητό αξίας 1.115 ευρώ που ο νεαρός είχε αγοράσει πρόσφατα με αυτήν. Σε βάρος του 21χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με χρήση τραπεζικής κάρτας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα χρήματα και το κινητό που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στο νόμιμο κληρονόμο της γυναίκας.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook