Νέα Ζηλανδία: «Σκοτώστε Μέρκελ, Ερντογάν – Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες», έγραφε ο μακελάρης

νέα-ζηλανδία-σκοτώστε-μέρκελ-ερντογ-827817

Μέρκελ, Ερντογάν και Σαντίκ Καν είναι ορισμένα από τα ονόματα υψηλόβαθμων πολιτικών που συγκαταλέγονται στη λίστα του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας που φιλοξενείται στο ηλεκτρονικό του μανιφέστο.

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν όσα γράφει στην 28η σελίδα του παραληρηματικού του μανιφέστο, όπου απευθυνόμενος «στους Τούρκους» γράφει μεταξύ άλλων: «Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία»Ο 28χρονος Αυστραλός Μπρέντον Τάραντ θέτει ως «υπ’ αριθμόν ένα» κίνδυνο της λευκής φυλής την Γερμανίδα καγκελάριο, η οποία με την πολιτικών ανοιχτών θυρών, άνοιξε το δρόμο στους μετανάστες να εισέλθουν μαζικά στην ΕΕ.

Για τον δράστη του Κράιστσέρτς, η Μέρκελ είναι «η μητέρα όλων των πραγμάτων κατά της λευκής φυλής».

Στη λίστα του, ο μακελάρης καλεί τους χρήστες να δολοφονήσουν πολιτικούς τους οποίους και αποκαλεί «εχθρούς» των ευρωπαϊκών εθνών.

Στον κατάλογο των «υψηλόβαθμων εχθρών» περιγράφει τρεις στόχους: την Άνγκελα Μέρκελ, τον Σουλτάνο του Βοσπόρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.

Ο Μπρέναν Τάναρντ χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας ως «ηγέτη του μεγαλύτερης ισλαμιστικής οργάνωσης στην Ευρώπη», προφανώς αναφέρεται σε ευρωπαίους πολίτες τουρκικής καταγωγής. Λέει επίσης ότι ο Ερντογάν θα πρέπει να γίνει στόχος για να εξοντωθεί ο «πρωταρχικός εχθρός» της Ρωσίας και να αποδυναμωθεί το ΝΑΤΟ.

Στο μανιφέστο του κατηγορεί επίσης τον δήμαρχο του Λονδίνου ως «Πακιστανό Μουσουλμάνο εισβολέα» που θέλει να αντικαταστήσει τον βρετανικό λαό στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους μουσουλμάνους.

Η ιδεολογία του διέπεται από θεωρίες περί υπεροχής της λευκής φυλής.

Ο δράστης είναι υποστηρικτής του «οικο-φασισμού», μια ριζοσπαστικής ιδεολογίας που παντρεύει τον φασισμό και τον περιβαλλοντισμό.

protothem.agr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook