Νέα υπόθεση βιασμού 16χρονης αναστατώνει τη Ρόδο – Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί

νέα-υπόθεση-βιασμού-16χρονης-αναστατών-926756

Μια υπόθεση  βιασμού ανήλικης εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα μιας 16χρονης κατήγγειλε ότι το παιδί της έπεσε θύμα βιασμού από νεαρούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται τα παιδιά πολύ γνωστού επιχειρηματία του νησιού και άλλοι δυο φίλοι τους.

Συγκεκριμένα η μητέρα της 16χρονης δέχτηκε μήνυμα από έναν συμμαθητή της κόρης της, στο οποίο, ο νεαρός, της ζητούσε να συναντηθούν για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Κατά τη συνάντησή τους ο συμμαθητής της ανήλικης έδειξε στη μητέρα της μηνύματα σύμφωνα με τα οποία τέσσερα άτομα την έβαλαν σε αυτοκίνητο αν και αρχικά η ίδια δεν ήθελε, την οδήγησαν σε πάρκινγκ του χωριού Σάλακος στην Ιαλυσό Ρόδου όπου ο ένας, ο οποίος είναι και φίλος της τη βίασε, ενώ δέχτηκε και σεξουαλικά πειράγματα και από τους υπόλοιπους.

Μετά την καταγγελία της μητέρας στην αστυνομία, όπως αναφέρει και η rodiaki.gr υπήρξε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής μιας και συγγενείς της 16χρονης κοπέλας μετέβησαν από το χωριό Σάλακο στο χωριό Απόλλωνα απ’ όπου κατάγονται οι νεαροί, οι δυο μάλιστα ανήλικοι και που αναζητούνταν από την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τέσσερις νεαρούς, τους οποίους προσήγαγαν στην ασφάλεια για να δώσουν καταθέσεις.

Οι δύο από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται μέχρι να διευκρινιστεί τι θα γίνει. Οι νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ έχει δοθεί εντολή από την εισαγγελία Ρόδου να κατατεθεί ιατρική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη για την 16χρονη κοπέλα.

Πηγή :protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook