Νέα υπηρεσία από την Aegean: Κλείσε τεστ ανίχνευσης COVID-19 μόνο σε λίγα βήματα!

νέα-υπηρεσία-από-την-aegean-κλείσε-τεστ-ανίχ-1151266

Μία νέα υπηρεσία εγκαινιάζει η AEGEAN, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των επιβατών.

Σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, είναι δίπλα σε όλους τους επιβάτες με ενεργές κρατήσεις, για να κλείσουν και να αγοράσουν τεστ ανίχνευσης COVID-19, είτε απαιτείται από τις χώρες προορισμού τους, είτε το επιθυμούν οι ίδιοι για προσωπικούς λόγους ανεξάρτητα από το ταξίδι τους.

Τώρα, αν έχεις ενεργή κράτηση, μπορείς να κλείσεις online το μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19 μέσα από μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία, με κόστος 50€ ανά τεστ ή εξαργύρωση 4.000 Miles+Bonus μίλια*.

Εάν απλά επιθυμείτε ή εάν σας ζητείται επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος του Mοριακού Τεστ Ανίχνευσης COVID-19 (PCR) για το ταξίδι σας, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το διαγνωστικό τεστ PCR και να κλείσετε ραντεβού μέσω της παρακάτω φόρμας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το τεστ στα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του ομίλου Βιοιατρική σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα και Ηράκλειο Κρήτης, στις κλινικές του Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Tο μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ενεργό κωδικό κράτησης PNR, δηλαδή να έχετε τουλάχιστον 1 πτήση που να μην έχει πραγματοποιηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook