Νέα Υόρκη: Τον μαχαίρωσαν και τον χτύπησαν με ρόπαλο για μια… θέση πάρκινγκ

νέα-υόρκη-τον-μαχαίρωσαν-και-τον-χτύπη-1653806

Επιτέθηκαν στον γείτονά τους με ρόπαλο του μπέιζμπολ για μια… θέση πάρκινγκ. Το βίντεο προκαλεί σοκ. Ο καβγάς στο Κουίνς της Νέας Υόρκης ξέσπασε όπως αναφέρουν οι Αρχές για μια θέση στάθμευσης και ο 28χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Arturo Cuevas, 30 ετών, και η 27χρονη Daisy Barrera φαίνονται σε πλάνα που δημοσίευσε η NY Post να χτυπούν το 28χρονο θύμα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην 49th Street.

Η Barrera και ο Cuevas είχαν μια συνεχιζόμενη διαμάχη για το πάρκινγκ με τον 28χρονο και αποφάσισαν να εξαπολύσουν την επίθεσή τους όταν τον εντόπισαν στο δρόμο, αφήνοντάς τον σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο βίντεο το μοχθηρό ζευγάρι φαίνεται να τον χτυπά με ρόπαλο επανειλημμένα. Το θύμα μαχαιρώθηκε επίσης πέντε φορές σε όλο το σώμα κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το κλιπ διάρκειας 10 δευτερολέπτων ξεκινά με το θύμα να έχει ήδη πέσει στο έδαφος στη μέση του δρόμου, με κηλίδες αίματος δίπλα του.

Ένας άντρας φαίνεται να τον κλωτσάει στην πλάτη και στο κεφάλι, λίγο πριν μια γυναίκα τον χτυπήσει στο κεφάλι με το ρόπαλο. «Θεέ μου, σταμάτα!» ακούγεται κάποιος να φωνάζει.

Δύο άλλες γυναίκες στέκονται κοντά. Ένα άλλο άτομο φαίνεται μόνο εν μέρει στο κάδρο. Στη συνέχεια, το θύμα κυλάει στο στομάχι του — αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον άνδρα να τον χτυπήσει ξανά.

Το θύμα της αιματηρής επίθεσης, μεταφέρθηκε στο Elmhurst Hospital Center, με σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μετά τη σύλληψή του, ο 30χρονος ομολόγησε. «Σας είπα ότι ήμουν εγώ. Σας είπα ήδη ότι είμαι αυτός που το έκανε», φέρεται να είπε στους αξιωματικούς. Παραδέχτηκε επίσης ότι «γρονθοκόπησε, κλώτσησε, μαχαίρωσε και χτύπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ» το θύμα προτού φέρει τα όπλα πίσω στο σπίτι.

«Πήρα το ρόπαλο και το μαχαίρι και τα έφερα στο διαμέρισμά μου. Θα τα βρείτε στο δωμάτιό μου» ανέφερε με κυνικότητα στους αστυνομικούς.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook