Νέα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού 21χρονης στα Χανιά – Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά, την φωτογράφισαν ημίγυμνη

νέα-στοιχεία-στην-υπόθεση-βιασμού-21χρο-1537324

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 21χρονης Σουηδέζας στα Χανιά, που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ερημική τοποθεσία στην παραλία Γερανίου. (δείτε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, το εφιαλτικό εκείνο βράδυ, όταν οι δύο άνδρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και ο ένας την χτύπησε. Μάλιστα όπως αναφέρει το neakriti.gr,  λίγο πριν την εγκαταλείψουν την φωτογράφισαν ημίγυμνη.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες απομένουν μέχρι ο 23χρονος να απολογηθεί ενώ,  σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 19χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση, πρόκειται να παρουσιαστεί στις Αρχές με τον δικηγόρο του για κατάθεση, ενώ για να συλληφθεί χρειάζεται εισαγγελικό ένταλμα καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο (δείτε ΕΔΩ).

Ο 23χρονος  συνελήφθη την Κυριακή και αρνείται τις κατηγορίες ενώ παραμένει κρατούμενος με τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί (δείτε ΕΔΩ).

 

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook