Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 18χρονης – Με τρία προφίλ στο Facebook ο δράστης

νέα-στοιχεία-για-τον-βιασμό-της-18χρονης-1405938

Τρία διαφορετικά προφίλ είχε στο facebook ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 18χρονης, την οποία προσέλαβε ως νταντά μέσω των social media (δείτε εδώ).

Η ανατριχιαστική υπόθεση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, και έπειτα από σχετική καταγγελία που κατέθεσε το θύμα, ο 31χρονος συνελήφθη στον Πειραιά, χθες.

Η 18χρονη, όπως καταγγέλλει, είχε βάλει αγγελία στο Facebook για να κρατάει παιδάκια. Η αναζήτηση εργασίας εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ο 31χρονος την προσέγγισε μέσω του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης και την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Ωστόσο, με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και την βίασε. “Με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε σε συνουσία. Χωρίς τη θέλησή της”, δηλώνει ο Γαβριήλ Γαβριηλίδης, δικηγόρος της καταγγέλλουσας.

“Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα βιασμού να βρει το κουράγιο και να μιλήσει. Δεν χρειάζεται να φοβούνται τίποτα και κανέναν. Το χρωστάμε στις αδελφές μας, που δεν είναι δίπλα μας επειδή δεν πρόλαβε να μιλήσουν. Να πάνε σε ένα αστυνομικό τμήμα να πούνε τα πάντα. Είναι ΟΛΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ”, ανέφερε η 18χρονη.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε έπειτα από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στη γειτονιά στη Νέα Φιλαδέλφεια οι γείτονες δεν είδαν ή άκουσαν κάτι ύποπτο. Μία γυναίκα, καταθέτει την μαρτυρία της για τον 31χρονο: “Επιθετικός δεν φαινόταν, αλλά γενικά δεν ήταν συμπαθής”.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για την σύλληψη

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook