Νέα στοιχεία για το φονικό στις Μοίρες: Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι μπροστά στον εγγονό του | Photos

νέα-στοιχεία-για-το-φονικό-στις-μοίρες-983415

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο των Μοιρών, στη Μεσαρά, με θύμα έναν 79χρονο άνδρα και τραυματία την σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ηλικιωμένο στο κεφάλι σκοτώνοντάς τον ακαριαία επειδή δεν του έδινε πληροφορίες για την εν διαστάσει σύζυγό του.

Μάλιστα, ο 51χρονος δεν δίστασε να τον δολοφονήσει μπροστά στα μάτια του εγγονού και της συζύγου του ηλικιωμένου.

Μεθυσμένος ο 51χρονος έψαχνε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 51χρονος τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του η οποία είχε φύγει από το σπίτι τους κι είχε ενοικιάσει ένα άλλο διαμέρισμα στο κέντρο των Μοιρών το οποίο ανήκει στον άτυχο 79χρονο και τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapοst, ο δράστης δεν γνώριζε ακριβώς που έμενε και χθες ήταν αποφασισμένος, με κάθε κόστος, να μάθει.

Ο ίδιος, μετά από κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ, πήγε στο κτίριο όπου ήξερε πως έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του και χτύπησε τυχαία μία πόρτα στο ισόγειο προκειμένου να ζητήσει πληροφορίες.

Η πόρτα αυτή ήταν το σπίτι του 79χρονου όπου μέσα, εκείνη την ώρα βρισκόταν το ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και ο 17χρονος εγγονός του.

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εγγονός βγήκε στη βεράντα και είδε τον 51χρονο εμφανώς μεθυσμένο ο οποίος ζητούσε επίμονα πληροφορίες. Ο 17χρονος δεν γνώρισε και δεν απάντησε με αποτέλεσμα να φωνάξει τον παππού του ότι κάποιος είναι έξω από το σπίτι και ψάχνει την συγκεκριμένη γυναίκα.

Ο 79χρονος άνοιξε την πόρτα και άρχισε να συνομιλεί με τον 51χρονο χωρίς ωστόσο να του δίνει τις πληροφορίες που έψαχνε.

Ο δράστης χωρίς κανένα δισταγμό έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον ηλικιωμένο άνδρα με την σφαίρα να τον βρίσκει στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 79χρονος να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτος και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Από την φασαρία είχε βγει και στην είσοδο η σύζυγος με τον 51χρονο να μην διστάζει να την πυροβολεί και να την τραυματίζει στον δεξί ώμο.Η 65χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται – ευτυχώς – εκτός κινδύνου.

Εκτός εαυτού ο 51χρονος πυροβολούσε αδιακρίτως

Ο δράστης ήταν για αρκετή ώρα εκτός εαυτού καθώς μετά την δολοφονία του άτυχου ηλικιωμένου δεν έφυγε αλλά συνέχισε να πυροβολεί τόσο στο σπίτι του 79χρονο όσο και σε διπλανή πόρτα.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα μέσα στο διπλανό σπίτι βρισκόταν τρία ανήλικα παιδιά, φίλοι του εγγονού του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Συνελήφθη στο σπίτι του στα Καπαριανά

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 51χρονου.

Τελικά, σήμερα το πρωί τον εντόπισαν στο σπίτι του, στα Καπαριανά Μοιρών, και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, στο χώρο βρίσκονταν τόσο το όπλο το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης όσο και άλλα είδη οπλισμού.Το απόγευμα η κηδεία του 79χρονου

Η τελευταία πράξη του… δράματος αναμένεται να παιχτεί σήμερα το απόγευμα καθώς θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου 79χρονου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες.

Πηγή: cretapost.gr

One thought on “Νέα στοιχεία για το φονικό στις Μοίρες: Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι μπροστά στον εγγονό του | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook