Νέα στοιχεία για τα Γλυκά Νερά – Τι κατέθεσε στον ανακριτή γειτόνισσα του ζευγαριού για τη μοιραία νύχτα

νέα-στοιχεία-για-τα-γλυκά-νερά-τι-κατ-1244652

Νέα στοιχεία προκύπτουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών μετά την κατάθεση γειτόνισσας του ζευγαριού που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου.

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες, η γυναίκα περιγράφει πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα και τη νύχτα του εγκλήματος. Από την εικόνα που δίνει στην κατάθεσή της στις Αρχές, η 20χρονη Καρολάιν δεν φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άνδρα της, γεγονός αντίθετο στους ισχυρισμούς του δράστη ότι υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η γειτόνισσα, μάλιστα, αναφέρει ότι συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, από τις 20.26 έως 21.41 μιλώντας κυρίως για ζώα και υποστηρίζει ότι η 20χρονη φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η γυναίκα που κατέθεσε στις ανακριτικές αρχές, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία.

Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα. «Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook