Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη διάσωση εγκλωβισμένων στο εστιατόριο Cavaliere

νέα-σμύρνη-βίντεο-ντοκουμέντο-από-τη-δ-1656901

Ευρήματα από το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά στη Νέα Σμύρνη και τις μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων που βρέθηκαν στην περιοχή εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. ώστε να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από την, όπως φαίνεται, εμπρηστική επίθεση στο γνωστό ιταλικό εστιατόριο «Cavaliere». (δείτε ΕΔΩ)

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την διάσωση και τον απεγκλωβισμό ατόμων, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πυροσβέστες, μετά από την εκδήλωση της φωτιάς στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Το modus operandi (τρόπος δράσης) των εμπρηστών παραπέμπει σε «επαγγελματίες», οι οποίοι ήθελαν για κάποιο λόγο να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι οι εμπρηστές έδρασαν σαν να ήθελαν να εκδικηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κατεστραμμένο εστιατόριο βρέθηκαν υπολείμματα φωτοβολίδας, η οποία πιθανότατα να ήταν τοποθετημένη στον εμπρηστικό μηχανισμό που εκτόξευσαν οι δράστες στο μαγαζί.

Την έρευνα ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών που θα προσπαθήσει να βρει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους εμπρηστές είτε κατά τη διαφυγή τους είτε κατά την εμφάνισή τους έξω από το μαγαζί.

Η εμπρηστική επίθεση, πάντως, στο γνωστό εστιατόριο δεν ήταν η μόνη που έχει σημειωθεί τους τελευταίους μήνες. Αίσθηση προκαλεί, μάλιστα, ότι μόνο τις τελευταίες 20 ημέρες έχουν καταγραφεί τρεις εκρήξεις σε καταστήματα στην Αθήνα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook