Νέα Σμύρνη: Σκηνές ανεμελιάς πριν τον εμπρησμό στο γνωστό εστιατόριο | Video

νέα-σμύρνη-σκηνές-ανεμελιάς-πριν-τον-ε-1657171

Ως υπόθεση εμπρησμού αντιμετωπίζεται, η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο γνωστό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη, μέτοχος του οποίου είναι και το γνωστό πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς καθώς η φωτιά που προκλήθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα είχε μεγάλη ένταση όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει καταγραφεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.

Βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από υπάλληλο της επιχείρησης, δείχνει τους πελάτες να απολαμβάνουν το φαγητό τους συνοδεία σαξοφωνίστα που έπαιζε το διαχρονικό Englishman in New York μερικές ώρες πριν το εστιατόριο τυλιχτεί στις φλόγες.

Σοφία Τσαλαπάτη, Μάρα Δαρμουσλή, Έλλη Αγγελιδάκη, Αφροδίτη Χαραλάμπους, Φελίσια Τσαλαπάτη

Όπως φαίνεται στα σχετικά πλάνα, το μαγαζί είναι γεμάτο και κυριαρχεί ηρεμία και χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Ο σαξοφωνίστας παίζει την διαχρονική επιτυχία του Sting και τίποτα δεν προδικάζει τι θα επακολουθούσε. Το ευτύχημα ήταν ότι η φωτιά δεν ξέσπασε όταν βρισκόταν μέσα κόσμος αλλά όταν είχε κλείσει το εστιατόριο.Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εστιατόριο Cavaliere, μέτοχοι φέρονται να ήταν ο σύζυγος της ηθοποιού Μάρας ΔαρμουσλήΒασίλης Τσατσάκης και η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη. Το Cavaliere είχε ιταλική κουζίνα και το μενού έφερε την υπογραφή του σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Μέτοχοι στην ίδια επιχείρηση εμφανίζονται και οι κ.κ Θάνος Γαλάτης και Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook