Νέα Σμύρνη: «Στο βίντεο ο αντίχειρας του χεριού φαίνεται σαν μόριο» – Τι είπε ο δικηγόρος του 22χρονου

νέα-σμύρνη-στο-βίντεο-ο-αντίχειρας-το-1222107

Αναβλήθηκε την Παρασκευή για δεύτερη φορά η δίκη του 22χρονου που μετά το περιστατικό στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη συνελήφθη και έπειτα από καταγγελίες και άλλων γυναικών κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης μίλησε στον Alpha και στις δηλώσεις αμφισβήτησε τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω βίντεο για τον πελάτη του.

«Στο βίντεο αυτό, όπως βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα με μία θολούρα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως αυτά τα γεννητικά όργανα», δήλωσε ο δικηγόρος του 22χρονου και πρόσθεσε: «Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί, έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει την δουλειά της».

«Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει αυτό το πράγμα κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο» είπε ακόμη ο κ. Μυταλούλης. «Η παθούσα δεν είπε ποτέ ότι είδε ζωντανά τα γεννητικά όργανα. Είπε ότι τα είδε από το βίντεο» υπογράμμισε για να συμπληρώσει πως ο 22χρονος «όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει, αν κάνετε μία ανάλυση που κανένας δεν την έχει κάνει, ο αντίχειρας του αριστερού χεριού φαίνεται σαν να είναι το μόριο».

«Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά ο άνθρωπος αυτός», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» υποστήριξε ο κ. Μυταλούλης για τον πελάτη του.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook