Νέα Σμύρνη: Φωτιά σε εστιατόριο με τραυματίες – Kαταγγελίες για εμπρησμό

νέα-σμύρνη-φωτιά-σε-εστιατόριο-με-τραυ-1656237

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα πολύ γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητοποίηση μεγάλης δύναμης της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν φλόγες τύλιξαν το κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας, επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα γερανοφόρο, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά. Ήταν τόσο μεγάλες οι φλόγες που έφτασαν τελικά και στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Το πρώτο φως του ήλιο αποκάλυψε την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το κατάστημα, με δύο άτομα να τραυματίζονται και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ο ένας φέρει εγκαύματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου απεγκλωβίστηκε μία μητέρα με το μωράκι της.

Αν και η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, οι πυροσβέστες με το γερανοφόρο όχημα πραγματοποιούν ελέγχους για εγκλωβισμένους μέσα στα διαμερίσματα, τα οποία έχουν εκκενωθεί.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο με τις φλόγες στο κατάστημα:

Μαρτυρίες για εμπρησμό και εκρήξεις

Αν και προς το παρόν τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο υπάλληλος στην καθαριότητα του εστιατορίου κατήγγειλε ότι κάποιος έσπασε το τζάμι και έριξε κάτι μέσα στο μαγαζί. Στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά.

«Ήταν δυο με τρεις αυτοί που έριξαν το αντικείμενο και αμέσως ακούστηκαν εκρήξεις».

Εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσής της με την Ομήρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ενώ όλη η περιοχή έχει γεμίσει με καπνούς.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook