Χανιά | Κλειστή η γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό, από πού θα διεξάγεται η κυκλοφορία | Photos

χανιά-κλειστή-η-γέφυρα-του-κερίτη-στον-813696

Τις πληγές του μετρά ο νομός Χανίων από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει εδώ και δύο μέρες τις περιοχές, προκαλώντας αμέτρητα προβλήματα και ταλαιπωρία στους πολίτες.

Συνεχείς είναι οι εργασίες αποκατάστασης που πραγματοποιούν κατά τόπους τα αρμόδια συνεργεία ανά το Νομό, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, των κατολισθήσεων και όλων των προβλημάτων που εντοπίζονται.

Λόγω της επικινδυνότητας από την εκτεταμένη κακοκαιρία, κλειστή θα παραμείνει η γέφυρα που περνά πάνω από τον ποταμό Κερίτη στην περιοχή του Αλικιανού και ενώνει τα τριγύρω χωριά.

Στο σημείο βρέθηκαν μηχανήματα των τεχνικών υπηρεσιών για να πραγματοποιήσουν εργασίες στήριξης της γέφυρας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr

Η ανακοίνωση διακοπής κυκλοφορίας από την Αντιπεριφέρεια Χανίων

Ενημερώνουμε για την πλήρη διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη γέφυρα Αλικιανού λόγω εργασιών στήριξης της γέφυρας. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω Φουρνέ – Σκινέ.

Οι δρόμοι που έκλεισαν χθες λόγω των συνεχόμενων κατολισθήσεων των δύο τελευταίων ημερών θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Εντωμεταξύ στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλους τους φορείς για την αντιμετώπιση των ζημιών οι οποίες φτάνουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ:

Χανιά | Αγγίζουν τα 40 εκατ. οι ζημιές από τη θεομηνία! – Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη των φορέων | Photos

(φωτο: Δημήτρης Κυριακάκης – Φωτοπολις)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook