Νέα πρόκληση: Η Τουρκία μπλόκαρε επί 20 λεπτά το κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Νίκο Δένδια!

Η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις, βάζοντας στο στόχαστρό της αυτή τη φορά το κυβερνητικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κυβερνητικό Εμπραέρ απογειώθηκε από τη Βαγδάτη με προορισμό την Αθήνα, μεταφέροντας τον Νίκο Δένδια στην Ελλάδα, μετά την επίσκεψή του στο Ιράκ.

Οι κυβερνήτες είχαν λάβει τις προβλεπόμενες άδειες από τις τουρκικές αρχές, ωστόσο την ώρα που το αεροσκάφος έφτανε στα σύνορα Ιράκ – Τουρκίας, οι Τούρκοι αρνήθηκαν να εγκρίνουν την άδεια υπέρπτησης που είχαν ήδη δώσει.

Το αποτέλεσμα ήταν το αεροσκάφος με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να κάνει κύκλους πάνω από την περιοχή για περίπου 20 λεπτά, όσο διαρκούσαν οι «έντονες επικοινωνίες», σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, των κυβερνητών του αεροσκάφους με τις τουρκικές αρχές.

sikaiologitika.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και γιατί πήγε από Τουρκία το αεροπλάνο του Conehead? ορδανια, Ισραήλ, Κύπρο Αθήνα είναι η πορεία 2.5 ώρες, εκτός και αν πήγαινε Άγκυρα να πάρει το δώρο του Ερτογάν στην κουμπαρά του τη γριά μητσοτακαινα, το κουτί με τα κανταΐφια δηλαδή.
    Θα μου πεις όλες οι μασέλες παρακαλάνε για κανταΐφι εστω και αν δεν είναι από τον κουμπάρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ