Νέα πικρή ήττα τα Χανιά! Εχασαν και από τον ΠΑΣ

νέα-πικρή-ήττα-τα-χανιά-εχασαν-και-από-950233

Ενα πολύ άσχημο αποτέλεσμα γνώρισαν τα Χανιά, στον αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ηττήθηκε για δεύτερη φορά εντός έδρας, χάνοντας αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τελικό αποτέλεσμα, όπως συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, διαμορφώθηκε στο 1-0, με τα Χανιά να χάνουν έτσι σημαντικό έδαφος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όσον αφορά το σκοπό που έχουν χαράξει γι’ αυτή τη χρονιά. Ουσιαστικά, οι τέσσερις κερδισμένοι βαθμοί στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν είναι ένας μέτριος έως κακός απολογισμός..

Το νικητήριο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, για λογαριασμό των οποίων αγωνίστηκε ο Χανιώτης, Νώντας Παντελάκης, σημειώθηκε στο 59 από τον Καρτάλη.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών). Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας) – Γουρνιάς (Αν. Αττικής).4ος διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Λιάσος (65′), Χουτεσιώτης (90+3′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Πάνος (64′ Δημητριάδης), Σωτηράκος, Κάσσος, Ουνγιαλίδης (71′ Αρναρέλλης), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (46′ Ναζλίδης), Βρεττός, Κουσκουνάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Λιάσος, Κάστρο, Νικολιάς (63′ Κρίζμαν), Νάουμετς (46′ Καρτάλης), Παμλίδης (78′ Σιόντης), Λέο.

One thought on “Νέα πικρή ήττα τα Χανιά! Εχασαν και από τον ΠΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook