Νέα μέτρα: Αλαλούμ με τους ανεμβολίαστους ανήλικους

νέα-μέτρα-αλαλούμ-με-τους-ανεμβολίαστ-1202042

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με τους ανεμβολίαστους ανηλίκους – Μπάχαλο με τα νέα μέτρα

«Οι δημόσιες αλληλοδιαψεύσεις υπουργών δεν αφορούν την κοινωνία που πασχίζει καθημερινά να προσαρμοστεί στις συνθήκες της πανδημίας», τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα και τη δυνατότητα εισόδου των ανεμβολίαστων ανηλίκων στους χώρους εστίασης.

Το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το συνεχόμενο αλαλούμ που προκαλεί η Κυβέρνηση με τα μέτρα για την πανδημία. Νέο επεισόδιο στο σίριαλ οι ανεμβολίαστοι ανήλικοι και η δυνατότητα να εισέρχονται στους χώρους εστίασης».

Όμως, «οι δημόσιες αλληλοδιαψεύσεις υπουργών και οι εσωτερικές αντιφάσεις της Κυβέρνησης δεν αφορούν την κοινωνία. Οι πολίτες πασχίζουν καθημερινά να ενημερωθούν και να προσαρμόσουν τη ζωή τους στις συνθήκες της πανδημίας», σημειώνει χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτει πως και «οι επαγγελματίες της εστίασης αδυνατούν πλέον να παρακολουθήσουν και να εφαρμόσουν τις συνεχόμενες αλλαγές και τα αντικρουόμενα μηνύματα».

«Ας αντιληφθεί επιτέλους η Κυβέρνηση την κρισιμότητα της κατάστασης και ας προσπαθήσει στα κρίσιμα τουλάχιστον ζητήματα της πανδημίας να επιδείξει μια στοιχειώδη έστω σοβαρότητα. Πόσο μάλλον όταν τα μέτρα αυτά αφορούν παιδιά και εφήβους», καταλήγει ο βουλευτής Μεσσηνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook