Νέα μείωση στα κρούσματα κορονοϊού των Χανίων – 235 συνολικά στην Κρήτη

νέα-μείωση-στα-κρούσματα-κορονοϊού-τω-1216111

235 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη.

Από αυτά, βρέθηκαν 65 στα Χανιά, 37 στο Ρέθυμνο, 106 στο Ηράκλειο και 27 στο Λασίθι.

Αναλυτικά η κατανομή:

4 thoughts on “Νέα μείωση στα κρούσματα κορονοϊού των Χανίων – 235 συνολικά στην Κρήτη

  1. Αφού ρε καρναβάλια τα περισσότερα είναι τα εισερχόμενα και όχι τα ντόπια….τώρα που φεύγουν θα φανεί η πραγματική ζημιά παντού!

  2. Ο/Η Ψηφήσατε ένα σχοιζοφρενή για προθυπουργο και τώρα παραπονιέστε αντί να τους κυνηγήσετε ολους λέει:

    Ποτέ επιτέλους θα παρετε χαμπάρι ότι σέ άλλες χώρες όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια περί κορωνοιού, κρουσμάτων και θανάτων έχουν λυθεί με πλήρη επιστροφή την κανονικότητα στη ζωή όπως ήταν πριν την « πανδημία « !!! Αν δεν έχετε αντιληφθεί ότι ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ « πανδημία « σας προκαλώ να μπείτε στο Ίντερνετ, δείτε πως ζεί ο κόσμος στη Φλωριδα, στο Τεξας και σε όλες τις ρεμπουπλικάνικες πολιτείες της Αμερικής ( χωρίς κανενα, μα κανενα περιορισμό, μάσκα, αποστάσεις, λοκνταουν, τεστ, εμβόλια, πιστοποιητικά κλπ ) και δεν έχουν ούτε θανάτους, ούτε νοσηλείες ούτε καν ανησυχίες για Κορωνοιό για περισσότερο από 10 μήνες τώρα και μετά μπείτε να δείτε πως ζουν στις δημοκρατικές ( αριστερές δηλαδή πολιτείες της Αμερικής (όπως και σην Ελλάδα, ). Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Θα πρέπει πι τέλους να καταλάβετε οι ψηφίσατε ένα σχιζοφρενή σαν προθυπουργό που αδυνατεί να αναγνωρίζει ακόμα και
    τι σημαίνει αυτό και να όνομα εμποδίσετε πάσης θυσία με οποίο τρόπο χρειαστεί να συνεχίσει να καταστρέφει την ζωή σας, το μέλλον των παιδιών σας, την υγεία σας, την οικονομία, τη κοινωνία, τη φύση και να αλλοιώνει και να επιβαρύνει τον ήδη κατεστραμμένο πλυθισμό της χώρας μας. Δεν το κάνατε επι δυο χρόνια και δείτε τα αποτελέσματα, όλα αυτά θα τα ειχατε αποφύγει και η χώρα θα ήταν με το γηγενή πλυθισμο, με μια οικονομία που θα δούλευε, χωρίς 15.000 νεκρούς, με τα δάση της καταπράσινα να εγκύου τε την υγεία των παιδιών σας αυριο, με τα παιδιά σας στα σχολεία, ξέγνοιαστα, χαρούμενα όπως πρέπει να είναι και όπως είμασταν όλοι στην ηλικία τους. Δυστυχώς παρακολουθείτε την καταστροφή σας παραπόνουμενοι ότι ο σχοιζοφρενής σας έχει βάλει σε φέρετρο και ετοιμάζεται να το καρφώσει τελειωτικά !

  3. σε ποιο πλανητη ζεις που φλοριντα και τεξας δεν εχουν προβλημα? η φλοριντα ειδικα που ειναι σταθερα στις τοπ 3 πολιτειες σε κρουσματα. η φλοριντα που καρκινοπαθεις δεν μπορουν να πανε νοσοκομειο γιατι τα κρεβατια ειναι γεματα με ασθενεις covid. πηγαινε διαβασε κανονικες ειδησεις και ασε τα συνομοσιολογικα του youtube.

    1. Εσυ μιλάς για Youtube ξερόλα Ελληναρά από το υπογειό σου ? Εσυ γνωρίζεις για τη Φλωριδα όσα γνωρίζεις και για τον Άρη !. Απαξιώ και να σου απαντήσω γιατί το σχόλιο μου απευθύνεται σε ανθρώπους με IQ, σε ανθρώπους με κάποια στοιχιώδη μόρφωση, κάποια στοιχειώδη ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, σε ανθρώπους που έχουν στόχους, όνειρα και ικανότητες να τα πετύχουν. Εσυ δεν ανήκεις σε καμία από αυτές τις κατηγορίες όποτε κάτσε στο υπόγειο σου και συνέχισε να κοιτάς στο δρόμο μήπως περάσει κάποια με κοντή φούστα.
      ΎΓ. Να προσθέσω για τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους ότι τα σχολεία άνοιξαν στην Αμερική και στις ρεμπουπλικανικες πολιτείες δεν φοράνε ούτε μάσκες ούτε ζητάνε εμβόλια είναι εύκολο να το ΔΕΙΤΕ και να το διαπιστώσετε μόνοι σας χωρίς να επηρεάζεστε με τους νοητικά καθυστερημένους συντοπίτες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook