Νέα κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη για τα pcr τεστ – «Θα μείνεις στην ιστορία ως ένα από τα πιο ελεεινά παραδείγματα»

νέα-κόντρα-πολάκη-γεωργιάδη-για-τα-pcr-τ-950584

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Παύλου Πολάκη – Άδωνι Γεωργιάδη για την τιμή των μοριακών τεστ κορονοϊού, με αφορμή δημοσίευμα που εμφανίζει τον δημάρχου Νεάπολης – Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη, να δέχτηκε τηλεφώνημα από τον υπουργό Ανάπτυξης, κατά το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης τού ανέφερε ότι δέχεται παράπονα από τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, για το γεγονός ότι, ο δήμαρχος πέτυχε να προμηθεύεται από μικροβιολογικό εργαστήριο PCR τεστ για τους εργαζομένους του και τους ωφελούμενος και περιθαλπόμενους στις κοινωνικές δομές του με τιμή 27 και 29 ευρώ.

Με ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον αποκάλεσε «λαδέμπορα» και «αισχρό υποκείμενο» και κατέληξε ότι «Θα μείνεις στην ιστορία ως ένα από τα πιο ελεεινά παραδείγματα».

27 ευρώ τα μοριακά τεστ στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Μιλώντας στο ethnos.gr, ο δήμαρχος Συκεών – Νεάπολης, είχε εξηγήσει ότι κατάφερε να εξασφαλίσει αυτές τις τιμές για τους δημότες,  ωφελούμενους και περιθαλπόμενους στις κοινωνικές δομές του δήμου του, μέσα από νόμιμες δημοπρασίες, και μάλιστα ανέφερε ότι όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια που συμμετείχαν στη δημοπρασία, προσέφεραν PCR τεστ σε χαμηλές τιμές, το ανώτερο 2-3 ευρώ ακριβότερα από τα 27 και 29 ευρώ που προσέφερε το εργαστήριο που επιλέχθηκε.

Μάλιστα, ο κ. Δανιηλίδης τόνισε ότι, και πριν από 1-1,5 χρόνο, όταν στην αγορά τα PCR τεστ διενεργούνταν προς 120-140 ευρώ, ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών πέτυχε κατόπιν δημοπρασίας τη διενέργειά τους προς 40 ευρώ.

Ο ίδιος, παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι στην επόμενη δημοπρασία, η οποία θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη άνοιξη, όταν τελειώσει το πακέτο των τεστ που προμηθεύτηκε, οι τιμές των τεστ θα είναι ακόμα χαμηλότερες από τα 27-29 ευρώ.

Πηγή: ethnos.gr

One thought on “Νέα κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη για τα pcr τεστ – «Θα μείνεις στην ιστορία ως ένα από τα πιο ελεεινά παραδείγματα»

  1. Να βρει τρύπα να κρυφτεί!!!! Ένας απλός δήμαρχος έπραξε τα αυτονόητα και πέτυχε τουλάχιστον καλύτερη τιμή για τους δημότες του. Σκεφτείτε πόσα θα μπορούσε να πράξει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, αν ήοελε να πετύχει κα΄λύτερη τιμή για τον λαό, που να είναι και ακόμη ευκολότερο να συντογογραφηθεί. Μου θυμίζει το έργο του Μαυρογυαλούρου:» φάγανε, φαγανε, φάγανε…..». Να δούμε πότε θα σκάσουν από το φαϊ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook