Νέα καταγγελία: Ξεκόλλησε πόρτα λεωφορείου που βρισκόταν εν κινήσει – Έβαλαν κολλητική ταινία

νέα-καταγγελία-ξεκόλλησε-πόρτα-λεωφο-1650520

Νέα καταγγελία επιβατών για επικίνδυνο περιστατικό που συνέβη σε Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, αυτή τη φορά σε λεωφορείο που είχε προορισμό την Βούλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κάνει τον γύρο των social media, το δεξί φύλλο της μεσαίας πόρτας του λεωφορείου Α1 ξεκόλλησε, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και ήταν έτοιμο να πέσει.

Οι επιβάτες κατάφεραν να συγκρατήσουν το φύλλο, ενώ ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη και έβαλε κολλητική ταινία στην πόρτα. Λίγο αργότερα, όταν το λεωφορείο ήταν σταματημένο σε στάση, το ίδιο φύλλο έπεσε προς την πλευρά του δρόμου, όπως καταγγέλλεται. Ο οδηγός συγκράτησε εκ νέου τα φύλλα με μία ταινία και συνέχισε το δρομολόγιό του.

Σήμερα, το enikos.gr δημοσίευσε καταγγελία αναγνώστη, σύμφωνα με την οποία μπιτόνια με καύσιμο υπήρχαν πίσω από την θέση του οδηγού, στο λεωφορείο της γραμμής 319 (Σταθμός Δουκ. Πλακεντίας – Παλλήνη – Εκπτωτικό Χωριό).

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/3), ένα τρόλεϊ έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Θήρας.

Ο οδηγός του τρόλεϊ της γραμμής «11» που λειτουργεί όλο το 24ωρο, έπεσε πάνω στο φορτηγό, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το τροχαίο σχετίζεται με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, που εμποδίζουν την διέλευση των τρόλεϊ.

Όπως επισήμανε στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, Στέλιος Ινεπέκογλου, οι οδηγοί των τρόλεϊ βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με τέτοιου είδους περιστατικά, καθώς λόγω των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων προκαλούνται προβλήματα με την διέλευση των τρόλεϊ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3) αναστάτωση προκλήθηκε και στο Φάληρο, σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα. Στο λεωφορείο επέβαιναν 40 επιβάτες και σύμφωνα με καταγγελίες, έπεσε μέρος της οροφής στον διάδρομο. Πηγές της ΟΣΥ είπαν στο enikos.gr, ότι «δεν έπεσε τμήμα της οροφής, αλλά επρόκειτο για το καπάκι του κλιματιστικού που αποκολλήθηκε».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook