Νέα καταγγελία βιασμού με θύμα 20χρονη – «Παίζαμε θάρρος ή αλήθεια» λένε οι κατηγορούμενοι

νέα-καταγγελία-βιασμού-με-θύμα-20χρονη-8211-1210415

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου σε δύο νεαρούς άνδρες 22 και 24 ετών από τη Λάρισα, μετά από τη σχετική καταγγελία που έκανε μία 20χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το καλοκαίρι η νεαρή δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο, προσθέτοντας ακόμα μία φρικιαστική ιστορία στο ελληνικό meToo.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν.

Τι κατέθεσε η 20χρονη

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 20χρονη είχε βγει για διασκέδαση με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι οι δύο νεαροί άνδρες. Όμως, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Στην απολογία τους οι δύο νεαροί ανέφεραν ότι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο. Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν. Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο ΙΧ όχημά τους και οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος για να παίξουν “Θάρρος ή Αλήθεια”.

Επειδή εκείνη έχασε στη επιλογή “θάρρος” έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της. Ύστερα -όπως ισχυρίζονται οι νεαροί- η κοπέλα συνευρέθηκε συναινετικά ερωτικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ύστερα με τον δεύτερο έξω από το όχημα.

Και οι δύο παραδέχονται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της. Ως επιχείρημα μάλιστα προσέφεραν στην ανάκριση μηνύματα της 20χρονης αμέσως μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, με τα οποία η νεαρή δείχνει οτι πέρασε όμορφα, ενώ η επικοινωνία συνεχίστηκε.

Στους δύο νεαρούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινό και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό ρόλο της μη εξόδου από τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook