Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος του 27χρονου τράπερ από 20χρονη

νέα-καταγγελία-για-βιασμό-σε-βάρος-του-2-1292920

Μετά την καταγγελία 16χρονης μαθήτρια ότι βιάστηκε, πριν από έναν μήνα, από 27χρονο τραπερ, ο οποίος και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος,  μια ακόμη καταγγελία βιασμού εις βάρος του, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η νέα καταγγελία ήρθε μέσα από το TikTok όταν μία 20χρονη ανέβασε βίντεο, στο οποίο καταγγέλλει ότι πριν από 4 χρόνια βίωσε την ίδια κατάσταση με την 16χρονη.

Δες μέσα σε 1′ πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Συγκεκριμένα, η 20χρονη σημείωσε πως όλο αυτό το διάστημα έβλεπε εφιάλτες και ότι πλέον νιώθει τη δικαίωση με την σύλληψη του τράπερ.

Στη δημοσίευση απάντησε και η 16χρονη καταγγέλουσα, σχολιάζοντας πως εκείνη τον έβαλε μέσα και έκανε έκκληση στις γυναίκες να προσέχουν. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημα καταγεγραμμένα καταγγελία για όσα ισχυρίζεται η 20χρονη.

Ο 27χρονος κατηγορείται για το βιασμό 16χρονης σε απόμερη περιοχή του Λαγκαδά. Οι δυο τους φέρεται να γνωρίστηκαν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έδωσαν ραντεβού στο Λαγκαδά και σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η ανήλικη, ο 27χρονος την οδήγησε σε ερημική περιοχή και εκεί την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Τι φέρεται να είπε ο Πέτρος Δήμου στην απολογία του

Ο 27χρονος Πέτρος Δήμου, είχε συλληφθεί στις 8 Ιουνίου έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στις 10 Ιουνίου, στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο Πέτρος Δήμου φέρεται να παραδέχθηκε ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

Εις βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 27χρονος τράπερ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook