Νέα καταγγελία για τον σκηνοθέτη του Σασμού: «Μου ρίχτηκε στο αυτοκίνητο», λέει η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά

νέα-καταγγελία-για-τον-σκηνοθέτη-του-σ-1450371

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Τσουκαλά βγήκε σε απευθείας σύνεση στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε από σκηνοθέτες και πως τις χειρίστηκε.

«Ζούμε σε εποχές που η αλήθεια βγαίνει μπροστά. 20 χρόνια πριν, μου είχε συμβεί το πρώτο “πέσιμο” από πολύ γνωστό ηθοποιό, που ήταν και καθηγητής μου στην πρώτη δραματική σχολή που πήγα. Με το “καλημέρα σας” μού είπε ότι “για να συνεχίσεις πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου, γιατί έτσι κάνουν όλες”. Το είπα στο σωματείο, σε μεγάλους και τρανούς ηθοποιούς και μου είπαν να μη μιλάω, γιατί τότε ξεκινούσα», περιέγραψε η ηθοποιός.

«Σε άλλη περίπτωση, πάλι στο ξεκίνημά μου, γνωστός σκηνοθέτης μου είπε ότι πρέπει να κάνω σχέση μαζί του. Πολλές φορές μου συνέβησαν αντίστοιχα σκηνικά. Κανένας δε με βοηθούσε, μόνο κάποιοι φίλοι μου που βρήκαν και τον μπελά τους, τους έκλειναν οι πόρτες για δουλειά», συνέχισε.

«Στο μεγαλύτερο σίριαλ που έγινα γνωστή, που έκανα κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου όρμησε κατευθείαν. Πήγα στην αστυνομία τότε, μου είπαν “όπως ήρθατε να φύγετε” και ότι “εμείς δεν αναλαμβάνουμε”. Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Το πιο λυπηρό και ανατριχιαστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά, και παιδιά στην ηλικίας μας, ή μικρότερα», είπε η Άννα Τσουκαλά.

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ», είπε για το γνωστό σκηνοθέτη εναντίον του οποίου έχει κινηθεί η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Όταν βλέπω πόσο άδικο είναι το σύστημα, και τη βία παντού στην κοινωνία μας, και την αδικία που υπάρχει, αναρωτιέμαι ποια είναι η πορεία και τι γίνεται. Δε βρίσκουμε ποτέ δικαιοσύνη. Εγώ είμαι πολύ προστατευμένη, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Τον καιρό που τα ζούσα αυτά πέρασα από σκοτεινά μονοπάτια. Το μεγάλο μου ευχαριστώ είναι στη θρησκεία μου», σημείωσε κλείνοντας η Άννα Τσουκαλά.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook