Νέα καταγγελία για τον ιερέα: “Μου είχε προσφέρει 50 ευρώ για να του χαρίσω μία ώρα από τη ζωή μου”

νέα-καταγγελία-για-τον-ιερέα-μου-είχ-1362011

Μία νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης, στον Άγιο Παντελεήμονα. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ, αποτροπιασμό και οργή. Ο 37χρονος ιεράς, που είναι πατέρας, συνελήφθη και πρόκειται να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή κατηγορούμενος για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.

Ο Alpha μετέδωσε την μαρτυρία μίας άλλης νεαρής γυναίκας για τον συγκεκριμένο ιερέα. Όπως καταγγέλλει μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ο 37χρονος της είχε προτείνει να της δώσει 50 ευρώ για να περάσει μαζί του μία ώρα. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η συγκεκριμένη κοπέλα κλήθηκε πριν από λίγη ώρα από το Τμήμα Ανηλίκων, ώστε να πάει να καταθέσει τη μαρτυρία της.

“Έβγαλε από το πορτοφόλι του ένα 50αρικο και μου είπε ότι αν θέλω εγώ να το δεχθώ αυτό, αλλά ως αντάλλαγμα να του χαρίσω μία ώρα από τη ζωή μου. Για να πάμε κάπου, σε ένα μέρος που έχει και να μην φοβάμαι, ότι δεν θέλει το κακό μου και ότι θέλει απλά να περάσουμε καλά”, κατήγγειλε το κορίτσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook