Νέα ήττα στη Γλυφάδα -με φωνές για τη διαιτησία- ο ΝΟΧ

νέα-ήττα-στη-γλυφάδα-με-φωνές-για-τη-δι-955515

Με ήττα ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του για το 2019 σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρότι βρέθηκε να προηγείται με σκορ 8-5 στο ημίχρονο και 9-5 στην αρχή της τρίτης περιόδου, τελικά αυτή ολοκληρώθηκε ισόπαλη 9-9 για να διαμορφωθεί το σκορ σε 14-11 για λογαριασμό της Γλυφάδας, στον αγώνα που διεξήχθη στην έδρα της την Τετάρτη.

Καθοριστικές πάντως ήταν οι αποφάσεις των διαιτητών, Κραβαρίτη και Κουρτίδη, για τις οποίες ο Ηλίας Μαχαίρας εξερράγη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί αρχικά την κίτρινη και στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα και ν’ αποβληθεί.

Από ‘κει και πέρα, ο Ναυτικός Ομιλος δεν κατάφερε ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα παρότι φάνηκε ότι μπορούσε να τα καταφέρει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πλέον ακολουθεί η τελευταία υποχρέωση για το 2019, το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το προσεχές Σάββατο στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 4-1, 5-2

Γλυφάδα (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπούκας 5, Μαυρωτάς, Τρας Τζ. 2, Περόπουλος, Μπραΐμης 2, Τρας Μ., Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 3, Κουρούβανης, Γαλάνης, Λεμπέσης

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν 2, Φωκάς 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 4, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 2, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook