Νέα γαλάζια «αρπαχτή» καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης

Μάλλον πέρασαν νέο νόμο στην κυβέρνηση που δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι, με τον ορισμό «αρπαχτές». Μια ακόμα βουλεύτρια της ΝΔ πιάστηκε να κάνει μπίζνες, κόντρα στη βουλευτική της ιδιότητα.

Η Άννα Ευθυμίου φαίνεται να είναι η βουλεύτρια της ΝΔ που έκανε «χρυσές» δουλειές με το Δημόσιο, σύμφωνα, με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, στην οποία επισυνάπτει και τα σχετικά έγγραφα, η βουλεύτρια αυτή είναι η Άννα Ευθυμίου.

«Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€», γράφει ο κ. Πολάκης.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι αιρετοί να μην μπορούν να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς. Κάτι που, όπως δείχνουν τα έγγραφα που ανάρτησε ο κ. Πολάκης, η Άννα Ευθυμίου δεν τήρησε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

koutipandoras.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελικά έχουν βίτσιο με τον Πολάκη!!!! Κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην αφήσουν στην ανεργία τον Παύλο, όπως είχε τίτλο και παλαιότερη ανάρτηση.Τέτοιος μαζοχισμός δεν έχει ξαναγίνει!!!! “Πονάω αλλά μ’ αρέσει” το νέο σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας του Κούλης!!!
    Ακούς Αθανάσιε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ