Νέα φρίκη στον Βόλο: Ασελγούσε στη 12χρονη ανιψιά του για περισσότερο από έναν χρόνο

νέα-φρίκη-στον-βόλο-ασελγούσε-στη-12χρο-1588748

Μια φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας στον Βόλο, μετά από καταγγελία που κατατέθηκε στις εισαγγελικές αρχές την Πέμπτη 2/3 και αφορά ασέλγεια 12χρονου κοριτσιού από τον 50χρονο θείο της.

Στο σοκ αυτής της είδησης έρχεται να προστεθεί η έως τώρα διερεύνηση της υπόθεσης η οποία καταδεικνύει πως οι ασελγείς πράξεις πράγματι τελούνταν από τον 50χρονο και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Το κορίτσι είναι μαθήτρια δημοτικού σχολείου της περιφέρειας, ενώ την καταγγελία κατέθεσε η κοινωνική λειτουργός του σχολείου, η οποία παρακολουθούσε τη 12χρονη στο πλαίσιο της ενδοσχολικής ψυχολογικής υποστήριξης.

Η ίδια διαπίστωσε πως το παιδί εμφάνιζε παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, ενώ μέσα από τις συνεδρίες αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στη 12χρονη.

Η εισαγγελέας υπηρεσίας, λαμβάνοντας την καταγγελία, παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρτική έρευνα για την υπόθεση, ενώ το κορίτσι εξετάστηκε χθες Παρασκευή από παιδοψυχίατρο, στον οποίο κατέθεσε τι της συνέβη, όπως και στον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TheNewspaper.gr, τα έως τώρα ιατροδικαστικά πορίσματα κάνουν λόγο για σοβαρές ενδείξεις τέλεσης της ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση, και μάλιστα για χρονικό διάστημα που μπορεί να ξεπερνά κατά πολύ το ένα έτος!

Η έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών για το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης βρίσκεται επίσης εν εξελίξει, με τις πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν συνθήκες παραμέλησης.

Ο φερόμενος δράστης δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το νόμιμο χρονικό όριο για την αυτόφωρη διαδικασία, και αναμένεται να απολογηθεί στις αρχές τις επόμενες μέρες.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook