Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα – Το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη | Photo

νέα-φωτογραφία-της-ιωάννας-παλιοσπύρ-1433152

Τη ζωή της ν’ αλλάζει ριζικά, είδε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα το οποίο στιγμάτισε εκτός από το κορμί και το πρόσωπο της, και τη ψυχή της. Η νεαρή γυναίκα, το βράδυ της Πέμπτης (28/04) θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη όπου και θα γυρίσει πίσω, στο σημείο που άλλαξε για πάντα η ζωή της ενώ θα βγάλει τη μάσκα της για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, επέλεξε να βγάλει δημόσια τη μάσκα της και να δείξει τα σημάδια που άφησε στο πρόσωπό της το βιτριόλι, αποδεικνύοντας τη δύναμη ψυχής που διαθέτει αλλά και να δώσει δύναμη με την σειρά της σε όσους την έχουν ανάγκη.

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;». Αυτή την ερώτηση δέχθηκε ο δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος συνομίλησε με την Ιωάννα και ο ίδιος έδωσε την απάντησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και μιας κοινής ανάρτησης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου;» – Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε την απάντηση

«”Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook