Νέα «εργολαβία» σε θέση μετακλητού αποκάλυψε ο Πολάκης: Η κόρη… διαδέχεται τον πατέρα

Αποκάλυψη για (ακόμη ένα) ρουσφέτι, όπως αναφέρει, της κυβέρνησης Μητσοτάκη έκανε ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ανάρτησε στοιχεία που δείχνουν οτι μέσα σε μισή ώρα… έφυγε από θέση μετακλητού στο Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου ο πατέρας, για να πάρει την θέση η… κόρη του. Κοντινή συγγενής των δύο ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η αποκάλυψη του κ. Πολάκη:

«Στις 18-09-2020 και ώρα 09:16 αναρτάται στη Διαύγεια η λήξη της υπηρεσίας του Ιωάννη
Σταθακόπουλου (του Διονυσίου…, έχει σημασία) από τη θέση του μετακλητού συνεργάτη στο ιδιαίτερο γραφείο του Γ. Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου:

Ακολούθως, την ίδια ημέρα και 35 ακριβώς λεπτά της ώρας αργότερα, δηλαδή στις 09:51, αναρτάται η πρόσληψη της κόρης του στην ΙΔΙΑ θέση! Μέχρι εδώ έχουμε απλά …οικογενειοκρατία σε συνδυασμό με μια σπάνια ταύτιση προσόντων (!).

Ας δούμε όμως ποιοι είναι όλοι αυτοί. Όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτό, πρόκειται για τον αδελφό και την ανιψιά της κας Πέγκυς Σταθακοπούλου, υποψήφιας με το κόμμα των «αρίστων» της ΝΔ στις Ευρωεκλογές του 2019!

Άλλη μια αληθινή ιστορία από το ξεδιάντροπο ρουσφετολογικό «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη… Και για αυτή την περίπτωση αναμένουμε με αγωνία να ακούσουμε άλλη μια φορά ως «αποστομωτική» απάντηση, για τον διορισμό του Καρανίκα και το τσιγάρο του Πολάκη!»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ