Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν ξαναμιλώ με την Ελλάδα, εκτός αν έχω απέναντί μου έναν έντιμο πολιτικό

νέα-επίθεση-ερντογάν-σε-μητσοτάκη-δεν-1073291

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ, με τις οποίες έριξε «γέφυρες» επικοινωνίας με την Ελλάδα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιμένει στη σκληρή ρητορική κατά της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας, μιλώντας μετά την προσευχή της Παρασκευής, χαρακτήρισε επί της ουσίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ανέντιμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ρωτήθηκε για το θέμα των ελληνικών νησιών – η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα θέτει διαρκώς θέμα αποστρατιωτικοποίησής τους – και είπε: «Δεν αστειεύομαι! Μιλάω πολύ σοβαρά».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε και πάλι προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλώντας τον επί της ουσίας ανέντιμο: «Έχουμε πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους, αν δεν υπάρχει ένας τίμιος πολιτικός. Ας φροντίσει η Ελλάδα γι’ αυτό».

Τουρκική παρενόχληση στο ελικόπτερο που μετέφερε τον Χαρδαλιά στον Άγιο Ευστράτιο

Νέα τουρκική παρενόχληση σημειώθηκε σήμερα.

Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Την ώρα που ο υφυπουργός μετέβαιναν μαζί με τον αρχηγό της αεροπορίας στον Άγιο Ευστράτιο η Τουρκία παρενόχλησε μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο με ένα μήνυμα που έλεγε ότι το ελικόπτερο βρίσκεται σε τουρκικό εναέριο χώρο.

Οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, για να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook