Νέα αποκάλυψη: Ο Κάρολος απατούσε την Καμίλα με αυτή τη γυναίκα από την Αυστρία – Το ειδύλλιο το 2003

νέα-αποκάλυψη-ο-κάρολος-απατούσε-την-κ-1266951

Ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήταν πάντα πιστός σύζυγος είναι ήδη γνωστό από την εποχή του διαζυγίου του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο πρώην πρίγκιπας της Ουαλίας απατούσε την πρώτη σύζυγό του πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου τους με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και νυν βασιλική σύζυγο Καμίλα, αλλά τώρα κυκλοφορούν νέες φήμες στο Διαδίκτυο για ερωτικό δεσμό του βασιλιά Καρόλου το 2003 που σίγουρα θα σβήσουν το χαμόγελο από τα χείλη της Καμίλα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλούμενη τη βρετανική The Mirror, ο Κάρολος -που διατηρούσε τότε δεσμό με την Καμίλα- είχε μια ερωτική περιπέτεια με την πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας, την αυστριακής καταγωγής Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, η οποία φέρεται να «ήταν πολύ κοντά» με τον νυν βασιλιά πριν από 19 χρόνια.

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Μαντλίν, ο 48χρονος Κρις Ο’ Νιλ, έχει τις ρίζες του στο Λονδίνο, όπου η μητέρα του ζούσε επί σειράν ετών και σύχναζε στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, μαικήνας της Όπερας του Μονάχου, είχε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, αλλά και τον βασιλιά Κάρολο Γ΄.

Κι ενώ ο τελευταίος είχε ήδη σχέση με την Καμίλα, η Εύα τον κάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ, στην πατρίδα της, την Αυστρία, και εκείνος την αποδέχθηκε «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», γράφει η Mirror, σύμφωνα με την Bild.

Αν και το φλερτ φέρεται να ανάγεται σε μια περίοδο πριν από περίπου δύο δεκαετίες και το έχουν διαψεύσει τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Εύα, οι φήμες δεν έχουν σιγήσει και η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας να σχολιάσει την υπόθεση.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook