Νέα ανατροπή στο Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο!

νέα-ανατροπή-στο-survivor-η-κάτια-ταραμπάνκο-1156784

Τελειωμό δεν έχουν οι ανατροπές στο φετινό Survivor. Λίγο μετά το πάρτι της ένωσης και την χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως αποφάσισε να… ανακατέψει και πάλι την τράπουλα, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, μία από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού και σίγουρα η πιο δυναμική, αν κρίνουμε από τον αριθμό των νικών που είχε πετύχει κατά την παραμονή της στο νησί, επιστρέφει!

Ο λόγος γίνεται φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι πλέον καλά στην υγεία της και δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γυρίσει στο «Survivor» και να τελειώσει αυτό που άρχισε, προτού αποχωρήσει.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM 2 πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο δεν της είχε επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι. Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι έχει ψωρίαση, η οποία θα επανεμφανιζόταν, αν παρέμενε στο «Survivor».

«Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη και ζαλάδες. Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχα πολύ χαμηλή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να μου βάλουν και μάσκα οξυγόνου, για να μπορώ να αναπνέω» είχε δηλώσει το μοντέλο.

«Έχω ψωρίαση, η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομη αυξομείωση βάρους, εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν ξανά τώρα θα είχα πρόβλημα, γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση» είχε πει ακόμα.

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, οι γιατροί που παρακολουθούν την Κάτια Ταραμπάνκο έδωσαν το «πράσινο φως» στην πανέμορφη παίκτρια, προκειμένου να επιστρέψει στο παιχνίδι, στην πιο κρίσιμη μάλιστα καμπή. Πληροφορίες, δε, την θέλουν να βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και να επανεμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη εβδομάδα!

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook