Νέα ανακοίνωση για North Evia-Samos Pass – Περισσότερα voucher 300 ευρώ

νέα-ανακοίνωση-για-north-evia-samos-pass-περισσότερα-vouc-1508834

Στις 25 Αυγούστου αρχίζει η Φάση 3 του North Evia Samos Pass που δίνει επιταγές 150 και 300 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο αντίστοιχα.

Όπως είπε σήμερα ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, στην ΕΡΤ, περισσότερες από 13.800 κάρτες συνολικού κόστους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, θα διατεθούν για το πρόγραμμα, τονίζοντας ότι «στοχεύουν στην στήριξη της τουριστικής κίνησης των περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, καθώς και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο ίδιος εξήγησε πως, κατά τη νέα φάση, η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, για τον μήνα Σεπτέμβριο. Με τα voucher μπορεί να καλύψει τις δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Πού κάνετε αίτηση για το North Evia Samos Pass

Θα πρέπει να μπείτε κατά την παραπάνω ημερομηνία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα διατεθούν περισσότερες κάρτες από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο. Επίσης ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε ότι όσες κάρτες για τον Σεπτέμβριο δεν απορροφηθούν, θα διατεθούν τον Οκτώβριο μαζί με νέα χρηματοδότηση για ενίσχυση του αριθμού των καρτών.

Είπε επίσης ότι δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια για την προμήθεια κάρτας, αρκεί όμως να μην είναι κάτοικοι των περιοχών αλλά επισκέπτες, αφού στόχος είναι η στήριξη των πληγεισών περιοχών.

Πώς κάνετε αίτηση για voucher

Αναλυτικά:

  • Ο πολίτης εισέρχεται στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr, επιλέγετε το Evia Samos Pass και βάζει τους κωδικούς του Taxisnet.
  • Αμέσως μετά, καταχωρίζει τα στοιχεία επικοινωνίας του, δηλαδή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια πιστοποιεί μέσω υπερσυνδέσμου και κωδικού μιας χρήσης (OTP – One Time Password) αντίστοιχα.
  • Στη συνέχεια, δηλώνει τον προορισμό της επιλογής του μεταξύ Σάμου και Βόρειας Εύβοιας.
  • Κατόπιν, δηλώνει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα ενεργοποιηθεί, εφόσον εγκριθεί η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα.
  • Τέλος, ο πολίτης δηλώνει υπεύθυνα, ότι δεν υπάγεται σε κάποια από τις εξαιρέσεις της δράσης και επιλέγει «Υποβολή», ολοκληρώνοντας τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook