ΝΔ: Μετά τη «θύελλα» των αποκαλύψεων αναγκάστηκαν να διαγράψουν τον Α. Πάτση

νδ-μετά-τη-θύελλα-των-αποκαλύψεων-αν-1551282

Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος κατηγορείται ότι εξαγόρασε «κόκκινα» δάνεια.

«Του ζητήθηκαν εξηγήσεις. Εδόθησαν. Δεν κρίθηκαν επαρκείς. Τέτοιους είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη ΝΔ» ανέφεραν σχετικά «γαλάζιες» πηγές. Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Πάτση να δώσει εξηγήσεις για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας – μέσω της εταιρείας του – αγόρασε το 2011 για 4.300.000 ευρώ, δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς αξίας 62.771.892 ευρώ.

Το ποσό αυτό μάλιστα φαίνεται ότι καταβλήθηκε με μετρητά από την εταιρεία, ενώ όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί ούτε ισολογισμός στο ΓΕΜΗ.

Ο κ. Πάτσης εμφανίζεται, επίσης, να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε 2 χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη, μέσω ΕΛΤΑ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.

Την αποκάλυψη έκανε και πάλι ο Παύλος Πολάκης, προσθέτοντας άλλο ένα ερωτηματικό στα ήδη που επισκιάζουν το όνομα του Ανδρέα Πάτση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάτσης φαίνεται να πήρε 1.019.222,81 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια (δηλαδή κατά μέσο όρο 42.467€ τον μήνα).

ieidiseis.gr

5 thoughts on “ΝΔ: Μετά τη «θύελλα» των αποκαλύψεων αναγκάστηκαν να διαγράψουν τον Α. Πάτση

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «ΕΦΑΕ» ΤΟΝ ΚΑΫΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΠΠΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ…

  2. Ακουσα οτι ο Κουλης παρακαλει τον Πολάκη να ξαναρχισει το καπνισμα γιατι τωρα που το εκοψε δεν εχει τι να κανει και ανοιγει …ντουλαπες και πετα εξω τσοι σκελετους!!!Θα του στειλει μαλιστα και δυο κουτες με πουρα Αβανας,να ανεβει και …κλάση!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook