NBA All-Star Weekend 2022: Επίσημα στο Skills Challenge Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο

nba-all-star-weekend-2022-επίσημα-στο-skills-challenge-γιάννης-θανάσης-κ-1375258

Πώς θα χωριστούν οι ομάδες και ποιοι θα συμμετέχουν στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων

Οι Γιάννης, Θανάσης και Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο θα συμμετέχουν ως ομάδα στο Skills Challenge, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του All Star Weekend του Κλίβελαντ (18-20/2).

Μέσω μιας δήλωσης, το πρωτάθλημα αποκάλυψε στους συμμετέχοντες του Skill Challenge (Skills Contest), το οποίο παλαιότερα προοριζόταν μόνο για γκαρντ και σούτινγκ γκαρντ.

Εκτός από τον παραδοσιακό διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων το Skill Challenge θα χωριστεί σε 3 ομάδες: Αντετοκούνμπος, ‘Cavs’ και Rooks (Rookies).

Οι Αντετοκούνμπο Γιάννης και Θανάσης των Μιλγουόκι Μπακς και ο Άλεξ από την G-League Raptors 905, θα είναι τα 3 πρώτα αδέρφια που θα συμμετέχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Στην ομάδα του ‘Cav’, θα συμμετέχουν παίκτες των Cleveland Cavaliers, που είναι και οι γηπεδούχοι. Οι παίκτες θα είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ Τζάρετ Άλεν , Ντάριους Γκάρλαντ και ο πρωτάρης σέντερ Έβαν Μόμπλι.

Με τους Rooks, θα συμμετέχουν οι 3 πρωτάρηδες, ο νούμερο 1 του ντραφτ των Ντιτρόιτ Πίστονς, Κέιντ Κάνινγκχαμ, ο Σκότι Μπαρνς των Τορόντο Ράπτορς και ο Τζος Γκίντεϊ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Από εκεί και πέρα, η τετράδα του Dunk Contest ήταν πράγματι αυτή που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες: Ο λόγος για τους Κόουλ Άντονι (Μάτζικ), Όμπι Τόπιν (Νικς), Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον (Γουόριορς) και Τζέιλεν Γκριν (Ρόκετς).

Στον διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετάσχουν οι Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (Πέλικανς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς), Φρεντ ΒανΒλίτ (Ράπτορς), Ντέσμοντ Μπέιν (Γκρίζλις), Λιουκ Κενάρντ (Κλίπερς) και Πάτι Μιλς (Νετς).

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook