Ναύτης στην πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν αναγνώρισε τον υφυπουργό – Πώς αντέδρασε

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών στην είσοδο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης επί της λεωφόρου Μεσογείων.

Ήταν βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας όταν πέρασε από την πύλη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού προκειμένου να εξέλθει, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Στην είσοδο εκείνη την ώρα φυλούσε σκοπιά ένας ναύτης, ο οποίος δεν καθόταν ευθυτενής ως είθισται, ιδίως όταν μπαίνει ή βγαίνει κάποιος, αλλά χαλαρά. Μάλιστα δεν χαιρέτησε καν το μέλος της κυβέρνησης και πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού όπως είναι υποχρεωμένος.

Ο κ. Στεφανής κοντοστάθηκε και τον ρώτησε εάν γνωρίζει ποιος είναι. Ο νεαρός του απάντησε αρνητικά, ενώ στο αυτί του είχε ακουστικό, προφανώς για να ακούει μουσική ή ραδιόφωνο μέσω του κινητού τηλεφώνου του. Ο υφυπουργός προφανώς ενοχλήθηκε από την όλη εικόνα του ναύτη και κάλεσε αμέσως τον επόπτη της πύλης, ζητώντας την επί τόπου αλλαγή του σκοπού της συγκεκριμένης πύλης.

Μάλιστα κάλεσε τον στρατεύσιμο να μάθει την κορυφή της ιεραρχίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ότι δεν πρόκειται να του συγχωρέσει ανάλογη στάση στο μέλλον. Οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι δεν υπήρξε άλλη «καμπάνα», λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα.

newsbeast.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την ιεραρχία να την γνωρίζει, αλλά γιατί θα πρέπει να γνωρίζει και τη φάτσα του καθενός, αυτό δεν το καταλαβαίνω!
    Τώρα αν ήταν με το ακουστικό στο αυτί, αυτό είναι κάτι άλλο που θα πρέπει να τιμωρηθεί.
    Αλίμονο αν είναι τόσο χύμα στην πύλη του ΓΕΣ. Παλαιότερα είχε κάνει ντου ο ρουβίκωνας και τους είχαν ξεφτιλίσει, μυαλό δεν έβαλαν;
    Ο αξιωματικός υπηρεσίας έχει την μεγαλύτερη ευθύνη, όχι το βυσματούχο ναυτάκι που περιμένει να τελειώσει τη θητεία του και που πιθανά και ο ίδιος ο υφυπουργός ή κάποιος παρόμοιος τον τοποθέτησαν εκεί να “φυλάει Θερμοπύλες”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ