Ναύπλιο: Eνώπιον του ανακριτή ο ιερέας που έστειλε χυδαία μηνύματα σε 12χρονο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

ναύπλιο-eνώπιον-του-ανακριτή-ο-ιερέας-π-1706570

Ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο στο Ναύπλιο, αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο.

Μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το περασμένο Σάββατο, αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι έστειλε άσεμνο και χυδαίο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ένα 12χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. Μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει ότι νόμιζε πως έστειλε το βίντεο σε ενήλικα που έχει το ίδιο όνομα με το παιδί. Μάλιστα φέρεται να παραδέχεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει κάνει διαδικτυακό σεξ και διατηρεί επαφές με 4 ενήλικους.

«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν», είπε στο MEGA, μέσω του δικηγόρου του, ο ιερέας.

Από την πλευρά του ο 12χρονος όταν έλαβε το βίντεο φέρεται να ρώτησε τον ιερέα εάν του έχουν «χακάρει» το κινητό τηλέφωνο. Τότε εκείνος κατηγορείται ότι έστειλε φωνητικό μήνυμα στο παιδί και το ρωτούσε εάν του άρεσαν όσα είδε στο βίντεο.

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό και τους υπολογιστές του ιερέα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει στην κατοχή του και άλλο άσεμνο περιεχόμενο και εάν είχε επικοινωνήσει με άλλους ανήλικους.

Και δεύτερο περιστατικό καταγγέλλει η μητέρα του 12χρονου

Η μητέρα του 12χρονου ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρχε παρόμοιο περιστατικό με ανήλικο αγόρι. Ωστόσο, όπως είπε η γυναίκα, σε αυτό το περιστατικό δεν έγινε καταγγελία και γι’ αυτό δεν οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη ο 40χρονος.

«Παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», είπε η μητέρα του ανήλικου.

Την ίδια στιγμή η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ανακοίνωσε ότι έθεσε σε αργία τον 40χρονο μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης και έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του.

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook