Νατάσσα Μπομπολάκη: Το κυνοκομείο του Δήμου Χανίων θα αποτύχει, όπως όλα τα άλλα στην Ελλάδα

νατάσσα-μπομπολάκη-το-κυνοκομείο-του-1001275

Για άθλιους τραμπούκους με μηδενικό φιλοζωικό εκτόπισμα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσσα Μπομπολάκης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα από την χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (δείτε ΕΔΩ).

Σε αυτήν κάνει λόγο για ήττα της δημοτικής αρχής, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αναφέροντας τους λόγους που, κατά την άποψή της, ένα κυνοκομείο στο Ακρωτήρι είναι κακή ιδέα.

Αναλυτικά:
Μία οριακή και πύρρειο νίκη με ψήφους 17 υπέρ και 16  «πέτυχε » χθες η δημοτική αρχή, σε μια συνεδρίαση που θύμιζε αρένα, με πρόταση για δημιουργία κυνοκομείου στο Ακρωτήρι.
Η δημοτική Αρχή δέχτηκε τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης, της κοινότητας Ακρωτηρίου και πολλών κατοίκων του  και των υγιών φιλοζωικών δυνάμεων της πόλης μας, που χρόνια τώρα δίνουν ένα τεράστιο αγώνα για την προστασία των ζώων.
Στην ουσία ηττήθηκαν κατά κράτος με ένα Αντιδήμαρχο μη ικανό να δώσει απαντήσεις στις πολλές ερωτήσεις που έγιναν άνω άλλες «δύσκολες» να τις αφήνει αναπάντητες.
Δυστυχώς και παρά την αντιπολίτευση που άσκησαν η παράταξη Σαρρή και Βάμβουκα έπαιξαν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου θέλοντας να τα έχουν καλά και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ, στην ουσία όμως με την αποχή τους έδωσαν στην δημοτική αρχή την ευκαιρία  να κερδίσει με την ισχνή διαφορά της μιας ψήφου καταδικάζοντας έτσι και τα ζώα και την κοινωνία εισπράττοντας στη λήξη της συνεδρίασης την πλήρη και έντονη αποδοκιμασία των Ακρωτηριανών και των φιλοζωικών δυνάμεων των Χανίων .

Η Δημοτική Αρχή για να σκεπάσει τη γύμνια της ζήτησε «φιλοζωικές» ενισχύσεις για να υποστηρίξει την πρότασή της, σε άθλιους τραμπούκους, ενός ανυπάρκτου φιλοζωικού φορέα εξ Αμερικής ορμώμενου, με δηλωμένες τις χρυσαυγίτικες θέσεις τους,  άθλιους συκοφάντες των χανιωτών φιλόζωων, οι οποίοι μας ήλθαν  από το Ρέθυμνο και τον Δήμο Πλατανιά.

Αφού απέτυχαν στους Δήμους τους να περάσουν την άθλια αντιφιλοζωία τους εγκληματώντας εις βάρος των ζώων, ήλθαν να βοηθήσουν την Δημοτική Αρχή.

Τραμπουκισμοί εις βάρος δημοτικών συμβούλων και φιλόζωων πολιτών, μαγνητοφωνούσαν έξω στα πηγαδάκια τους Χανιώτες φιλόζωους και απειλούσαν οτι θα τους κάνουν βούκινο.
Αστεία πηγαδάκια στο μπαλκόνι με τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο και συγχαρητήρια μετά την τεράστια νίκη τους με μια ψήφο διαφορά.

Στα άτομα αυτά με μηδενικό φιλοζωικό εκτόπισμα στηρίχτηκε ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος για να περάσουν τις θέσεις τους, με τον κ. Αντιδήμαρχο να μην μπορεί να κατανοήσει την διαφορά μιας ΜΚΟ που είναι ο Ρεθυμνιώτης  από μια ομοσπονδία.

Σε αυτούς τους τραμπούκους που προχώρησαν σε μήνυση για δήθεν εμπόριο αδέσποτων ζώων στην Γερμανίδα πρόεδρο φιλοζωικού συλλόγου στα Χανιά για να εισπράξουν την ομόφωνη αθώωσή της από το δικαστήριο  στα Χανιά στηρίζεται ο Δήμαρχος.

Αυτούς που και σήμερα κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία μιας δήθεν φιλοζωικής σελίδας, από την Αμερική κι αυτή, βυσσοδομούσαν κατά των φιλόζωων πολιτών της πόλης μας με άθλιες, ανυπόστατες, αστήρικτες βρόμικες σαν και τους ίδιους κατηγορίες. Ναι έτσι ανώνυμα το κάνουν πάντα, κουκουλοφόροι, χωρίς να έχουν τα κότσια να πάνε στον Εισαγγελέα απλά γιατί θα τους κλείσει επί τόπου μέσα .
Μάλιστα η δημοτική αρχή δεν έμεινε εκεί. Αποπειράθηκε να διαβάσει επιστολή μιας ψεύτικης απατεωνίστικης  συλλογικότητας από την Αθήνα που κάτω από την γενική κατακραυγή  σταμάτησαν την ανάγνωση .

 

Κι όλα αυτά γιατί  ο αυταρχισμός τους, η αλαζονεία τους, η επικίνδυνη τελικά άγνοιά τους δεν αντέχουν ούτε σε ψήγμα κριτικής θεωρώντας εχθρό όποιον έχει άλλη άποψη.

Έτσι από την αρχή παραμέρισαν τα φιλοζωικά της πόλης, αποφάσιζαν μονοι τους πάρα τις έντονες προσπάθειές μας συνεχεία μέχρι και χθες να γίνει διάλογος μεταξύ μας .
Τον απέφευγαν ως ο διάολος το λιβάνι.
Η ασφάλεια που τους παρείχε ο υπηρεσιακός παράγοντας στο Δήμο  στην άγνοιά τους και η κάλυψή τους πίσω από την Υπηρεσία , τους έκανε νόμιζαν δυνατούς .
Τα χαρακτηριστικά της χθεσινής συνεδρίασης
1.Η δημοτική Αρχή έδρασε εν κρυπτώ μην ενημερώνοντας ,ουτε την τοπικη κοινότητα και τους κατοικους του Ακρωτηρίου, ουτε τις δημοτικές παρατάξεις ούτε την φιλοζωική κοινότητα της πόλης
2.Ηταν εμφανής η πλήρης σύγχυση της δημοτικής αρχής ,που άλλοτε ονομαζε αναρρωτηριο, άλλοτε κλινική , άλλοτε νοσοκομειο , το κυνοκομειο προφανώς για να διασκεδασει τα οσα έλεγε προεκλογικά ή για να κοροιδέψει τους κατοικους του Ακρωτηρίου  και τον κοσμο  .
Γιατι γνωριζε οτι η χρηματοδότηση του Φιλόδημος αφορά αποκλειστικά, ρητά και μονο την δημιουργία κυνοκομειου .
3.Προχειρη και  ελλιπής η  πρόταση που θα καταθέσουν στο αρμόδιο υπουργείο  δειγμα κι αυτό του αλαλουμ τους ,ενώ αδυνατούσαν  να δωσουν πειστικές απαντησεις , ενω σε άλλες δεν απαντουσαν καθόλου .
4.Η φανερή επιλογή της   δημοτικης αρχής απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την εξουσία  να μην συνεργάζεται μα την φιλοζωική κοινότητα των Χανίων έλαβε χθες σάρκα και οστά  και για δεύτερη φορά ,με τη δημοτική αρχή  να φέρνει ενισχύσεις για να στηρίξουν την πρότασή της, έναν  απο το Ρέθυμνο!!!  και μια απο τον Δήμο Πλατανιά !!!  με μηδενικό φιλοζωικό  εκτόπισμα και οι δύο ,που  οι Δήμοι τους δεν έχουν κυνοκομειο, που δεν εχουν δει ποτε τους ενα κυνοκομειο για να καταλαβουν το εγκλημά τους, και που κατα τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης έκαναν αστεια πηγαδακια  κρυφά στο μπαλκονι με τον ..Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο ενω αλληλοσυγχέρονταν με δημοτικους συμβουλους τστο τελος ,για την τεραστια  νικη τους με μια ψηφο διαφορά ,για ενα τοσο μεγαλο, σημαντικό και τοπικο ζήτημα

 

5. Η επιλεκτική τήρηση της νομιμότητας , την οποία κυριολεκτικά κουρέλιασαν στην χθεσινή συνεδρίαση , ήταν ενα ακομη χαρακτηριστικο τους στη χθεσινη συνεδρίαση ,ενω ή αγνοιά τους ή η συνειδητή απόκρυψή τους άλλων  νομοθετήματων που καταρριπτουν τα λεγομενά τους δημιουργούν απορίες για το που το παει η δημοτικη αρχη . .
Μιλάνε για νομιμότητα αυτοί που έχουν συγκροτήσει μια κραυγαλέα παράνομη 5μελή επιτροπή για τα αδέσποτα που η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφασισε οτι οντως ειναι ακυρη αλλά αυτοί το χαβά τους .
Για να εχουν αρεστους τους στην επιτροπή δεν διστασαν σε τίποτα
Στήριξαν , μολονότι τους εχουμε κατ επανάλεψη ενημερωσει παραδιδοντας τα σχετικά έγγραφα , όλη τους την επιχειρηματολογία στην δήθεν υποχρεωσή τους απο το νόμο να κατασκευάσουν κυνοκομειο ενω μια μονο αναγνωση του νομου να εκαναν θα εβλεπαν οτι ο νομος λέει οτι οι Δήμοι » μπορούν  και οχι υποχρεούνται να δημιουργούν κυνοκομεια .
Προς επίρρωση των ανωτέρω  παραθέτουμε επιστολή του αρμόδιου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , την οποία προκλητικά δεν εφαρμόζουν κανοντας συνεχώς αναφορά στην Υπηρεσία και την αναρμοδια Κτηνιατρική .
.
Συνεχισαν και χθες να αναφερονται στην  εμμονική πλεον αποψη της υπηρεσιας του Δήμου οτι δηθεν απαγορεύεται στα φιλοζωικά σωματεία και τους φιλόζωους πολίτες να φιλοξενουν εγχειρισμένα , άρρωστα κλπ παρα το ότι υπάρχει η γνωμοδότηση 130/12 . που επεχει πια θεση νομοθετήματος ,η οποία στις σελιδες 19 και 20  ρητά αναφερει οτι δεν απαγορευεται στους φιλοζωους πολίτες να φιλοξενούν και ρητά την επικαλειται το Υπουργειο στην ως ανω επιστολή του .
6 .Χαρακτηριστικό επίσης της χθεσινής συνεδρίασης ήταν η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να πεισει , ότι θα δημιουργήσουν ένα κυνοκομειο πρότυπο .
Συμπτωματικά τα ιδια ακριβώς λόγια περι προτύπου  επικαλουνται ΟΛΟΙ οι Δήμαρχοι  στη Ελλάδα για να περάσουν την θέση τους  και ΟΛΟΙ δημιουργούν στη συνεχεια το ίδιο πρότυπο κολαστηριο .Ζωα σκελετωμενα , ζωα που αλληλοσπαρασσονται, ζωα αρρωστα , ζωα πεθαμενα κοκ
Αυτη την ελληνικη πραγματικότητα δεν επιτρεπεται σε κανενα να την προσπερνα  με επιχειορηματα που αναγονται στη σφαιρα της φαντασιας περι προτυπων κυνοκομειων , με παρκα και πισινες , με μαθητες που θα το επισκεπτονται , μα καραβανια τουριστών που θα επισκεπτονται το προτυπο για να δουν τα χαλια τους .
7. Μιλησαν χθες οι αρμοδιοι του Δήμου για την ευζωια των ζώων Μια  άγνωστη πριν πιθανότατα λέξη για μερικούς απο αυτούς και ως ευζωία θεωρούν να βάζουν τα εγχειρισμένα ζώα , τα άρρωστα , μεσα σε κλουβια , με ακαθαρσιες , κοπρανα , μεσα στο κρυο ή τη ζέστη γιατι αυτο ειναι τα δημοτικα κυνοκομεια
Αλλά οχι , αυτοί έχουν όραμα , δεν θα ειναι σαν τους άλλους και αν κανουν λαθος , ειπαν , θα το παραδεχτουν αφου θα το εχουν χτισει πρωτα και γιατι αυτοι που εναι καλοί θα ειναι για 50 χρονια Δήμαρχοι και θα το φροντιζουν .
.
7.Αδιαφόρησαν για την επιστημονική  θέση ότι η  περιοχή του Ακρωτηριου  ειναι απο τις πλεον επιβαρυμένες στην Κρήτη με η σκνιπα που μεταφερει με το τσιμπημα το καλαζαρ  απο τους σκυλους στον ανθρωπο να ευδοκιμεί,αδιαφορησαν για το οτι διπλα στο χωρο του μελλοντικου κυνοκομειου υπαρχουν αθλοπαιδιές , ότι ο νομος απαγορευει την υπαρξη αδεσποτων σε δομες που υπαρχουν παιδια ,αδιαφορουν για τις περιβαλλοντικες επιπτωσεις απο μια δομή που δεν θα λειτουργεί  συννομα γιατι δεν θα έχουν χρηματανα την συντηρουν σωστά  και οχι φυσικά επειδή τα ζώα είναι αποβλητα, αδιαφορουν για το γεγονός οτι ολος ο νομός νυχτα , οσες καμερες και να βαλουν , θα εναποθετει καθημερινα νεα και νεα ζώα, μια αδιαμφισβήτητη επισης πραγματικοτητα . Αληθεια τι θα τα κανουν αυτα τα ζωα; Θα τα μπουζουριαζουν μεσα ή θα τα αφηνουν στο Ακρωτηρι και αλλου ;

ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΊ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ

Εσεις τι προτεινετε; Που θα πηγαινουν τα χιλιαδες αδεσποτα , τα τραυματισμενα , τα αρρωστα , αυτα ,που επιτιθενται σε κοπαδια κλπ
Απαντάμε .
1.Το κυνοκομειο , ειναι μια αποτυχημένη πρακτικη , η πράξη το αποδεικνυει περιτρανα – στα χανια εχουμε ηδη δυο κυνοκομεια τι θα αλλάξει με ενα τριτο ;- η οποία αποπροσανατολιζει εντελως απο τις λυσεις εκεινες που πραγματικά θα περωρίσουν δραστικά τον αριθμό των αδέσποτων
Ωραια. Θα μπουν αλλα 50 , 100 κλπ ζώα; Τι προβλημα λύθηκε;
Χιλιαδες αδεσποτα θα ειναι  και παλι εξω, παλι τα αδεσποτα θα κανουν αγελες , και παλι, θᨻεπιτιθενται» σε ανθρωπους ,και πάλι θα επιτιθενται στα κοπαδια , σε ορνιθες για να κορέσουν την πεινα τους ή λόγω του ενστίκτου  τους.
Δεύτερον , τα κυνοκομεια δεν ειναι χωροι που θα στοιβαζουμε τα αδεσποτα για να μην μας ενοχλουν .Το απαγορευει ρητά και κατηγορηματικά ο νόμος .
Τα αδεσποτα περισυλλεγονται , στειρωνονται , και αν δεν υιοθετηθουν ,θα αφηνονται και πάλι στο χωρο οπου ζουσαν .
Τι λυση  δινει το κυνοκομειο λοιπον στα χιλαδες αδεσποτα που καθε μερα γινονται περισσοτερα;
Καμία
Τι προτεινουμε .
Θα περιμεναμε να ακουσουμε από την πολλά υποσχομενη προεκλογικά δημοτικη αρχή να παρουσιασει ένα προγραμμα ρεαλιστικό , συγχρονο, ευρωπαικό , που θα συντελει στο να μην υπαρχουν πλεον αδεσποτα και οχι να προκρινει την απαρχαιωμενη λυση του κυνοκομειου με τα αδεσποτα και παλι χιλιαδες εξω .
Αυτο θα περιμεναμε απο νέους ανθρωπους που υποσχεθηκαν πολλά , μια συγχρονη ματια  στο προβλημα των αδεσποτων.
Αλλα δυστυχως απαγοητευσαν τους παντες .
Συνοπτικά η προταση της φιλοζωικης κοινοτητας ειναι .
1.Δημοτικη κλινικη  οπου εκτος του κτηνιατρειου θα περιλαμβανει  και αλλους χωρους για να αντιμετωπίζονται οι έκτακτες αναγκες , επιθετικων , τραυματισμενων ζώων κλπ .
2. Ανοιγμα του Δήμου στους χιλιαδες πολιτες της πολης για να φιλοξενουν ζωα που χρηζουν αναγκης δινοντας και κινητρα πχ την τροφή τους , οπως και αλλοι δημοι κανουν.
3. Συστηματικοί  και συνεχεις ελεγχοι των ανθρωπων που εχουν ζωα συντροφιας , ιδιωτες , κτηνοτροφους , κυνηγους κλπ για την συμμορφωση τους με τον νομο ώστε να μην μπορουν ευκολα να εγκαταλειψουν ειτε ενηλικα ζωα ειτε κουταβια , γατακια κλπ .
4.Αφου ειναι τοσο νομοταγεις γιατι δεν φταχνουν την βαση δεδομενων που προβλεπει ο νομος , οπου πρεπει να καταγραφουν ενα προς ενα τα αδεσποτα αλλα και ολους εκεινους που εχουν  κατοικιδια , ωστε να υποχρεωθουν οι ιδιοκτήτες  να σημάνουν και να καταγραφουν στο ονομα τους το ζωο συντροφιας, τα νεογεννητα  κλπ για να μην μπορουν να τα εγκαταλειψουν .
5.Μαθηματα συνεχη στα σχολεια , σε ολες τις ταξεις ωστε τα νεα παιδια να γαλουχηθουν στις αξιες του σεβασμού των υπολοιπων ζώων .Επτά μηνες τωρα το μονο που τους απασχολει στην παρανομη 5μελης τους ειναι οι καταγγελιες , ψευτικες ως επι το πλειστον, δημοτων για επιθετικα ζώα , για παιδεια ,για καμπανια  ενημερωσης των δημοτων  τιποτα
Και φυσικα στειρωσεις .
Οχι σαν αυτες που καυχηθηκε χθες ο δημος οτι κανει, ασπιρινη στον καρκινο δηλαδη . Μια στειρωση  σημερα , μια τον αλλο  μηνα , ενα απο το Γαλατα , ενα απο τα Κουνουπιδινα κοκ  ,πεταμενα δηλαδη χρηματα χωρις κανενα απολυτως αποτελεσμα
Αλλά  με σχεδιο στειρωσης ολων των ζωων μια περιοχης πχ Δαρατσου Γαλατά  , μετα της άλλης , της αλλης κλπ .Να μπει  χρονικο πλανο για ενα ή  δυο χρονια που θα εχουν στειρωθει ολα σε καθε περιοχη , με καθε βοηθεια απο οπου μας δινεται , ωστε μετα να ειναι απολυτως ελεγχομενος ο  νεος αδεσποτος πληθυσμος της καθε περιοχης που μαζι με τις παραπανω προτάσεις θα περιορισουν καθετα το προβλημα .
Ετσι οφειλει μια σωστη δημοτικη αρχη να πρατει και οχι ανεμομαζώματα .
ανεμοσκορπισματα για ναχουμε να λεμε .
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ .
Ενω ολες οι δημοτικες αρχές και η σημερινη το μονο που κανουν ειναι να διαχειριζονται τα ηδη υπαρχοντα γι αυτο και απετυχαν και θα αποτυχουν παταγωδως και οι σημερινοί .Ουτε ο ρολος των φιλοζωικων σωματειων ειναι να τρεχουν πίσω απο τα αδεσποτα . Το κανουν χρονια αυτο χωρις κανενα επισης αποτελεσμα .
Πρεπει να περασουν επιτελους σε δρασεις ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ χωρις αδεσποτα και οχι μόνο διαχειρισης των ηδη υπαρχοντων
Για οσους εχουν δει  ευρωπαικα κυνοκομεια και την αθλιοτητα των ελληνικων και κανουν ασκησεις επι χαρΤου τους λεμε ενα πραγμα .
Θα αποτυχουν , όπως απετυχαν και ολοι οι Δήμοι που έφτιαξαν κυνοκομεια, με τα αδεσποτα κατα χιλιαδες να ειναι έξω , αναμεσά μας, παντου .

Δυστυχως ομως πρωτα θα εχουν εγκληματισει εις βαρος των ζωων και της κοινωνιας.

Φευγοντας χθες τα ξημερώματα απο το δημοτικό συμβουλιο , Ακρωτηριανοί και φιλοζωοι δωσαμε μια υποσχεση  .omo
ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .
ΤΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΆ ΣΧΕΔΙΆ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΆΞΗ .

Νατάσα Μπομπολακη»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Νατάσσα Μπομπολάκη: Το κυνοκομείο του Δήμου Χανίων θα αποτύχει, όπως όλα τα άλλα στην Ελλάδα

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΜΑΛΛΟΝ Η κα ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ «ΦΥΛΑΚΗ» ΚΑΙ ΟΤΙ Ο «ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ» ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ» ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ (ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ).
    ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΩΣ ΚΑΚΟ ΜΙΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ «ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ» ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΤΟΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ LIFESTYLE, ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΓΑΜΠΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, -Η ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Ή ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ KAI NA MHN TA MAZEYOYN;;;;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ (ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΕΣ ΚΥΡΙΕΣ;;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ OI EYΑΙΣΘΗΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ BAZOYN ΑΡΩΜΑΤΑ KAI ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ;;;;;
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ OI «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ» ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ:
    “ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .
    ΤΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΆ ΣΧΕΔΙΆ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΆΞΗ”.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ…
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ «ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ» ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ .

  2. Η ίδια κυρία δεν υποστήριζε το παράνομο ‘κυνοκομειο’ κολαστήριο στη Κάινα Αποκορώνου, κατηγορώντας τη τοπική κοινωνία; Εάν θεωρεί ότι είχε κάνει λάθος εκτίμηση, ας έρθει να ζητήσει μια συγνώμη. Μήπως υποστηρίζει αποκλειστικά τις ιδιωτικές πρωτοβουλιες;

  3. Ούτε λογική βρήκα στο λόγο της κας Μπομπολάκη ούτε ακολουθία νοημάτων. Μονο αυτή και οι ακόλουθοί της έχουν ΤΗΝ γνώση, οι δε υπόλοιποι, κατά την κα Μπομπολάκη, «εφευρίσκουν» προβλήματα! Και για στήριξη των όσων ισχυριζεται προσαρτά και τους -για άσχετους λόγους- διαφωνούντες Ακρωτηριανους!!!
    Δυστυχώς όμως τα προβλήματα είναι υπαρκτά και οι προτάσεις της κας Μπομπολάκη -εκτός αυτή του ελέγχου των ιδιοκτητών ζωων και των μαζικών στειρώσεων- ανευ ουσίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook