Νάρκωσαν με σπρέι το ροτβάιλερ και άδειασαν το σπίτι!

νάρκωσαν-με-σπρέι-το-ροτβάιλερ-και-άδε-1295382

Αλλού πατούσε κι αλλού… βρισκόταν ο σκύλος ράτσας ροτβάιλερ που είχε αφήσει για φύλακα μια οικογένεια στον Βόλο, όταν επέστρεψε στο σπίτι της τη νύχτα μετά από απουσία μόλις δυόμισι ωρών και βρήκε το σπίτι της λεηλατημένο από άγνωστους διαρρήκτες!

Όπως είπε η 60χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, πιθανότατα οι δράστες καραδοκούσαν μέχρι να δουν την οικογένεια να φεύγει και, στη συνέχεια, παραβίασαν την πίσω πόρτα και εξουδετέρωσαν το άτυχο ζώο ναρκώνοντάς το με αναισθητικό σπρέι! Έπειτα, ερεύνησαν με την ησυχία τους τα δωμάτια, άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ από την κρεβατοκάμαρα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στην περιοχή του Ριζόμυλου, όπου έχουν γίνει απανωτές διαρρήξεις τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο οι δράστες εισέβαλαν σε ένα σπίτι που είχαν διαρρήξει και πρόσφατα, αλλά δεν βρήκαν άλλα χρήματα ή τιμαλφή και προκάλεσαν ζημιές στα τζάμια! Το ίδιο έκαναν και σε δεύτερο σπίτι όπου, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», επίσης δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook