Νάνσυ Αγγελάκη: Οξύμωρο αυτοί που έλειπαν τόσα χρόνια από τα Χανιά να θέλουν να γίνουν τώρα δήμαρχοι

νάνσυ-αγγελάκη-οξύμωρο-αυτοί-που-έλει-816050

Σφοδρή επίθεση στον νυν δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, εξαπέλυσε η υποψήφια δήμαρχος κα Νάνσυ Αγγελάκη, τον οποίο κατηγόρησε για ανικανότητα σε ότι αφορά τη διοίκηση του δήμου.

Παράλληλα η κα Αγγελάκη άφησε αιχμές και κατά συνυποψήφιων της για τη θέση του δημάρχου Χανίων, για τους όποιους είπε συγκεκριμένα πως είναι οξύμωρο το ότι “κάποιοι, που έλλειπαν τόσα χρόνια και δεν είχαν ορθώσει το λόγο τους για ένα θέμα του δήμου και του τόπου μας, να εμφανίζονται τώρα προεκλογικά και να ζητούν να γίνουν δήμαρχοι.”

Η κα Αγγελάκη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, και σε ότι αφορά στην κριτική της στη νυν δημοτική αρχή, είπε πως δεν έχουν καν αντιμετωπιστεί τα τελευταία χρόνια ούτε τα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν προβλήματα στην καθαριότητα, την κοινωνική πολιτική, την οδοποιία κοκ. Από την κα Αγγελάκη έγιναν επίσης αναφορές στα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, όπου ή ίδια είχε θητεύσει αντιδήμαρχος κάνοντας λόγο για την σύσταση του νέου δήμου για το οποίο είπε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Σχολιάζοντας την υποστήριξη που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος δήμαρχος από κάποιο κομματικό φορέα, η κα Αγγελάκη είπε πως κατά την άποψη της, αυτά τα χρίσματα είναι γραμμάτια προς εξαργύρωση, σημειώνοντας επίσης ότι αρκετές φορές το δημοτικό συμβούλιο ασχολήθηκε με θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, τα οποία δεν αφορούσαν τους δημότες.

Η υποψήφια δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε επίσης και στις επισκέψεις της σε άλλους δήμους της χώρας όπως τα Τρίκαλα τονίζοντας πως ο λόγος των επισκεψεων ήταν να για δει η ίδια από κοντά κάποιες πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες για την αντιμετώπιση προβλημάτων των δημοτών.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Νάνσυ Αγγελάκη: Οξύμωρο αυτοί που έλειπαν τόσα χρόνια από τα Χανιά να θέλουν να γίνουν τώρα δήμαρχοι

  1. Διακρίνω μία μετάλλαξη
    Επι των ημερών τους παρακαλούσαμε για ασφαλτόστρωση 40 μέτρων δρόμου στο κέντρο γιατί ήμασταν στις λάσπες. Τρώγαμε δούλεμα απο την εν λόγω υποψήφια (τότε αντιδήμαρχο) οτι ο δήμος είχε εντάξει την οδό στο πρόγραμμα του επόμενου εξαμήνου. Τελικά περασαν τόσα εξάμηνα που θα έπαιρνα και πτυχίο.

    1. όταν ρίχνεται λάσπη να είσαστε πιο προσεκτικός.. ήταν αντιδήμαρχος μόνο το τελευταίο τρίμηνο τις θητείας του κου Σκουλάκη.. μήπως μπερδεύεστε με άλλον αντιδήμαρχο? α και να μας πείτε τι πτυχίο βγαίνει σε 6 μήνες να πάω να το πάρω και εγώ..

  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ… και οταν ακουγεται σας βγαζει το πραγματικο σας προσωπο… τουλαχιστον αυτη εχει δουλεψει και εχει πετυχει στη ζωη τις πατωντας στα ποδια της.. οχι σαν αλλους επαγγελματιες πολιτικους που μας σωζουν τοσα χρονια και δεν εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στη ζωη τους.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ….

    1. Μάλλον εσένα πονάει η αλήθεια.
      Όσα έχει πετύχει στη ζωή της είναι προς τιμήν της και μπράβο της.
      Εγω αναφέρομαι στις δηλώσεις της που είναι κόντρα στην εμπειρία που είχα από την τότε δημοτική αρχή. Για να κοιτάμε και την καμπούρα μας δηλαδή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook