Νάνσυ Αγγελάκη: Ολοκληρωμένο Κοινωνικό Δίκτυο για τον Δήμο Χανίων

νάνσυ-αγγελάκη-ολοκληρωμένο-κοινωνι-815648

Η ανάπτυξη ενός δικτύου συντονισμένης κοινωνικής φροντίδας για τους δημότες του Δήμου Χανίων αποτελεί βασική προτεραιότητα του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά».

Με το σκεπτικό ότι μία Δημοτική Αρχή οφείλει να έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, η άσκηση μία εξειδικευμένης κοινωνικής πολιτικής, αποτελεί πρώτιστο στόχο και δέσμευση απέναντι στους συνδημότες μας.

Αναβάθμιση και επέκταση παιδικών σταθμών, Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και ΚΑΠΗ, προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι», δημοτικά ιατρεία, δημοτικό κοινωνικό φαρμακείο, δημοτικό Δίκτυο Εθελοντών Αιμοδοτών και Τράπεζα Αίματος, και ακόμη δημιουργία συμβουλευτικών σταθμών και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με αναπηρία , περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στον σχεδιασμό μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η υποψήφια δήμαρχος Χανίων, Νάνσυ Αγγελάκη, επισκέφτηκε τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών στην Θεσσαλονίκη όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη και στελέχη του εν λόγω Δήμου και να ενημερωθεί από κοντά για  κοινωνικές δράσεις –  όπως οι προαναφερόμενες –  που εφαρμόζουν και για τις οποίες ο Δήμος έχει διακριθεί πανελλαδικά.

Ο κ. Δανιηλίδης εξέφρασε την στήριξη από πλευράς του Δήμου στην κα Αγγελάκη, για την εφαρμογή και υλοποίηση παρόμοιων δράσεων και στον Δήμο Χανίων, προκειμένου και τα Χανιά να αποκτήσουν ένα κοινωνικό δίκτυο, όπου όλοι οι δημότες ανάλογα με τις ανάγκες τους, θα μπορούν να απευθυνθούν.

«Οι πρωτοβουλίες μας στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, θα είναι συνεχείς», τονίζει η κα Αγγελάκη. «Ένας Δήμος, είναι οι άνθρωποί του, και σε αυτούς έχουμε διάθεση να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, με όραμα και σωστό προγραμματισμό».

(Στη φωτογραφία διακρίνονται αριστερά ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών κ. Σίμος Δανιηλίδης, και δεξιά ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κ. Μιχάλης Βουλγαρίδης, στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου του Δήμου.)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook