«Ναι» από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας του Πολάκη, που απαντάει με μαντινάδα

ναι-από-την-επιτροπή-δεοντολογίας-γ-1146995

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής άναψε το «πράσινο φως» για να πάει στην Ολομέλεια η άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει στη Βουλή η δικογραφία που συντάχθηκε μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, η οποία συζητήθηκε σήμερα αρμόδια Επιτροπή και υπέρ τάχθηκαν Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη μήνυση τελικά δεν προχώρησε, καθώς δεν ήρθη η ασυλία του αφού οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έλειπαν από τη σχετική ψηφοφορία στην Ολομέλεια. Το θέμα τότε είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε ζητήσει συγγνώμη. Για την ιστορία η άρση της ασυλίας του απορρίφθηκε με 84 κατά, 80 υπέρ και ένα «παρών» σε σύνολο μόλις 165 παρόντων.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος είχε σπεύσει να προαναγγείλει τη νέα μήνυση που υπέβαλε. Aφορμή είχε σταθεί μια ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, μέσω της οποίας κατηγορούσε τον κ. Κουρτάκη ότι έδωσε χρήματα προκειμένου να μην εκλεγεί βουλευτής.

Λίγο πριν την ψηφοφορία ο Χανιώτης βουλευτής έγραψε:

Ενημερωτικά…..

Σήμερα συνειδητά δεν παρευρέθηκα στην Επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής όπου η κυβερνητική πλειοψηφία ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ συρόμενη από την Ακροδεξιά της φράξια και τον Κουρτακη να ψηφίσει να εισηγηθεί στην ολομέλεια την άρση της ασυλίας μου για τη ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση» που κατέθεσε ο Κουρτακης την επόμενη μερα που ΔΕΝ ΑΡΘΗΚΕ η ΑΣΥΛΙΑ μου στη Βουλή το Σεπτέμβρη για την προηγούμενη μήνυση που ειχε κάνει ο ίδιος!!

ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ

Πρώτον :Δεν μπορούν να καταπιούν τα Ακροδεξιά γκρουπούσκουλα την ήττα που υπέστησαν τότε και σπεύδουν να κάνουν έμπρακτη τη συγγνώμη προς τον κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας!

Δεύτερον:Μακάρι η δικαιοσύνη να ειχε κινηθεί με τέτοια ταχύτητα που κινήθηκε τώρα για μενα για ΟΛΕΣ τις υποθεσεις διασπάθισης δημοσίου χρηματος που έχουμε στείλει στην δικαιοσύνη και καρκινοβατούν η είναι συρταρωμενες από το Δεκέμβρη του 15 και εντεύθεν .

Τρίτο :Υπόσχομαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ άλλη μια φορά,στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας μου στην ολομέλεια της Βουλης, σε όλον τον ακροδεξιό εσμός που μας κυβερνα και στα πληρωμένα νεροπίστολα της διαπλοκής!

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ!!

Γιατί όπως λέει κι η μαντινάδα:

«Πάντα τσι πιο ψηλές κορφές δέρνει η οργή τ´ανεμου

γι αυτό κι γώ παράπονα δεν έκανα ποτέ μου»…

 

Ενημερωτικά…..

Σήμερα συνειδητά δεν παρευρέθηκα στην Επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής όπου η κυβερνητική πλειοψηφία…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

One thought on “«Ναι» από την Επιτροπή Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας του Πολάκη, που απαντάει με μαντινάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook